4 C
București
sâmbătă, decembrie 4, 2021

Imobiliare – Cu susul în jos. Un zgârie-nor atipic – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Proiectat de către firma de arhitectură Adjaye Associates, fondată de arhitectul ghanezo-britanic David Adjaye, clădirea va avea o înălţime de aproape 500 de metri, fiind depăşită în Manhattan doar de One World Trade Center... Clădirea are cinci părţi deasupra bazei, fiecare mai mare decât cea de dedesubtul ei şi va găzdui, printre altele, două hoteluri, fiind, de asemenea, prevăzută cu spaţii de birouri şi cu patinoar... Un zgârie-nori aparte s-ar putea înălţa la New York, în Manhattan, dacă autorităţile declară câştigătoare propunerea la un concurs de proiecte pentru a ocupa un teren gol din zonă... Particularitatea acestui zgârie-nori, scrie Dezeen, o reprezintă aspectul său de obiect întors cu susul în jos, deoarece baza este mai mică decât ultimele niveluri..

Cu susul în jos. Un zgârie-nor atipic

Un zgârie-nori aparte s-ar putea înălţa la New York, în Manhattan, dacă autorităţile declară câştigătoare propunerea la un concurs de proiecte pentru a ocupa un teren gol din zonă. Proiectat de către firma de arhitectură Adjaye Associates, fondată de arhitectul ghanezo-britanic David Adjaye, clădirea va avea o înălţime de aproape 500 de metri, fiind depăşită în Manhattan doar de One World Trade Center. Particularitatea acestui zgârie-nori, scrie Dezeen, o reprezintă aspectul său de obiect întors cu susul în jos, deoarece baza este mai mică decât ultimele niveluri. Clădirea are cinci părţi deasupra bazei, fiecare mai mare decât cea de dedesubtul ei şi va găzdui, printre altele, două hoteluri, fiind, de asemenea, prevăzută cu spaţii de birouri şi cu patinoar.

<!–

fii la curent cu cele mai noi analize de business

Urmareste BM pe Facebook

–>

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.businessmagazin.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!