-0.1 C
București
marți, ianuarie 25, 2022

Imobiliare – Cum recunoști o fațadă modernă de casă? – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: General

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

Cinci aspecte care îți indică o fațadă de casă modernă Iată cele cinci detalii de care sa ții cont atunci cand vrei sa iti amenajezi fațada casei, pentru ca la final sa fii multumit de rezultat... l Linii și unghiuri drepte Dacă odinioară casele tradiționale se axau pe funcționalitate, iar aspectul exterior era mai puțin important, locuințele moderne îmbină estetica cu funcționalitatea... l Detalii inteligent alese Deși regulile arhitecturii clasice ne spun ca trebuie sa existe o armonie stilistică intre ferestre si pervaz pentru exterior, fatadele moderne favorizeaza tocmai contrastele si asocierile atipice... Însă, casele moderne pun accentul pe contrast, astfel încât ele vor asigura și un design plăcut, care se asortează cu restul construcției, dar vor fi însoțite și de o serie de beneficii.

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/bjej8BY1JYQ

Atunci când ești în căutarea casei visurilor tale, fie o amenajezi tu, pas cu pas, după propriile tale preferințe, fie achiziționezi una complet finisata. Dacă alegi prima varianta, cu siguranță vei fi inspirat de fațadele caselor moderne pe lângă care vei trece sau pe care le vei observa în revistele digitale sau pe site-uri home & deco. Este perfect normal să-ți dorești și tu o casă prezentabilă, care la rândul ei, să poată deveni un model pentru viitoarea ta casă.

Astăzi, îți venim în ajutor cu inspirație în materie de fațade, de care te poți folosi în viitorul apropiat ca să conturezi casa visurilor tale.

Cinci aspecte care îți indică o fațadă de casă modernă

Iată cele cinci detalii de care sa ții cont atunci cand vrei sa iti amenajezi fațada casei, pentru ca la final sa fii multumit de rezultat.

Linii și unghiuri drepte

Dacă odinioară casele tradiționale se axau pe funcționalitate, iar aspectul exterior era mai puțin important, locuințele moderne îmbină estetica cu funcționalitatea. Astfel, majoritatea caselor de ultimă generație au o formă bine definită, prin linii, unghiuri și stiluri care se îmbină simetric cu fiecare detaliu al amenajării.

Asocieri îndrăznețe de culoare

Cele mai versatile culori alese pentru casele clasice sunt albul, bejul și verdele crud. Pentru casele recente, arhitecții prefera o abordare complet diferită în care nuanțele sunt fie închise, fie pastelate sau extrem de îndrăznețe. De exemplu, unii optează pentru contraste puternice de albastru electric și nuanțe de alb, în timp ce unii optează pentru nuanțe închise de maro sau gri.

Detalii inteligent alese

Deși regulile arhitecturii clasice ne spun ca trebuie sa existe o armonie stilistică intre ferestre si pervaz pentru exterior, fatadele moderne favorizeaza tocmai contrastele si asocierile atipice. Însă, casele moderne pun accentul pe contrast, astfel încât ele vor asigura și un design plăcut, care se asortează cu restul construcției, dar vor fi însoțite și de o serie de beneficii.

Șolbancurile decorative sunt astăzi personalizabile atât ca dimensiune, cât și la culoare, previn infiltrațiile de apă la interior și au o formă bine definită care se încadrează perfect în construcția modernă.

Chiar și pentru interior există baghete de colț la fel de versatile și moderne, cu proprietăți similare.

Asocieri inedite de materiale de construcție

Designerii moderni găsesc în mixul de materiale de construcție o alegere inedită care permite crearea unor finisaje deosebite, moderne, care ies cu ușurință în evidență. De exemplu, unii asociază fibrocimentul cu piatra naturală și lemnul pentru a crea un contrast interesant, în timp ce alții îmbină cărămida cu polistirenul decorativ. Opțiunile sunt diverse, astfel încât confortul și estetica să se îmbine perfect.

Estetică minimalistă

Fațada caselor moderne pune accentul cu precădere pe simplitate, în timp ce casele construite în cheie clasica sunt bogate în detalii care sunt dificil de reprodus în cadrul unor renovări ulterioare.

Simplitatea emană eleganță, iar decorul curții poate evidenția cu ușurință particularitățile caselor moderne.

Acum că ai în vedere toate aceste aspecte, nu uita să le ai în vedere la amenajarea noii tale case.

 

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.business-adviser.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!