28 C
București
vineri, septembrie 29, 2023

Imobiliare – Dezvoltarea rezidențială One High District din portofoliul One United Properties primește autorizația de construire – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

One United Properties (BVB: ONE) anunță obținerea autorizației de construire pentru dezvoltarea One High District, un complex premium de amploare, cu peste 700 de unități locative, cu o suprafață totală construită de aproximativ 92.000 mp la suprafață și 16.000 mp la nivelul subsolului.

Valoarea brută de dezvoltare pentru One High District este de 154,2 milioane de euro, iar livrarea este estimată pentru finele anului 2025, potrivit unui comunicat.

Dezvoltarea One High District însumează 786 de apartamente dispuse în 3 turnuri, 28 de spații comerciale și nu mai puțin de 1.134 locuri de parcare, care vor da naștere unui adevărat cartier premium.

One United Properties (BVB: ONE) anunță obținerea autorizației de construire pentru dezvoltarea One High District, un complex premium de amploare, cu peste 700 de unități locative, cu o suprafață totală construită de aproximativ 92.000 mp la suprafață și 16.000 mp la nivelul subsolului. Valoarea brută de dezvoltare pentru One High District este de 154,2 milioane de euro, iar livrarea este estimată pentru finele anului 2025, potrivit unui comunicat.

Dezvoltarea One High District însumează 786 de apartamente dispuse în 3 turnuri, 28 de spații comerciale și nu mai puțin de 1.134 locuri de parcare, care vor da naștere unui adevărat cartier premium. Construită în zona Floreasca-Barbu Văcărescu, pe un teren de aproximativ 25.000 mp, din care mai mult de 30% reprezintă zone verzi, dezvoltarea propune viitorilor rezidenți un stil de viață urban modern și sustenabil, în apartamente cu design contemporan, se arata in comunicat.

„One High District completează portofoliul dezvoltărilor de amploare ale One United Properties și se conturează ca un cartier al viitorului, într-o zonă foarte bună a Capitalei, bine conectată la cele mai importante puncte de interes ale orașului, precum și la autostrada A3. Prin acest concept imobiliar ne dorim să propunem viitorilor locuitori o experiență de trai modernă și sustenabilă, la standarde superioare, ca parte a comunității One. Un alt aspect important este că One High District este una dintre primele dezvoltări imobiliare din România prevăzute cu pompe de căldură geotermală, oferindu-le astfel locatarilor o sursă inovatoare și predictibilă de energie. Vânzările pentru această dezvoltare cu funcțiune mixtă au fost deja deschise, iar opțiunile de accesare a locuințelor sunt variate, de la plata integrală în avans, la 5 rate egale sau avans de 30% și 70% la livrare”, spune Beatrice Dumitrașcu, CEO Residential Division One United Properties.

Clienții One High District au acces la unități rezidențiale diverse, de la studiouri sau apartamente cu un dormitor, la apartamente cu două sau trei dormitoare, precum și la apartamente de tip penthouse duplex.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (financialintelligence.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!