0.6 C
București
duminică, ianuarie 29, 2023

Imobiliare – Diana Cîţu: Inspiraţie din familie – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Anunţul făcut de AFM Cum puteţi să luaţi bani de la stat să vă schimbaţi becurile în casă şi să puneţi LED-uri Mediafax NASA a anunţat descoperirea anului privind planeta Marte MonitorulApararii Ucraina a doborât un elicopter de atac Ka-52 şi un avion de sprijin la sol Su-25 ruseşti în mai puţin de o oră Ucraina a primit primele două baterii de rachete antiaeriene NASAMS direct de la producătorul din SUA MonitorulPartidelor Prioritatea lui Drulă...

Vârstă: 33 de ani

Funcţie: CEO

Companie: Reciclad’or

Cifră de afaceri: peste 129 mil. lei

Număr de angajaţi: 35

Experienţă: După terminarea ASE-ului, a făcut un master în Business Administration, apoi a lucrat pentru scurt timp în sistemul bancar. Ulterior, a acumulat experienţă într-o companie de consultanţă în fonduri europene şi, în ultimii 8 ani, în zona politicilor de mediu, domeniu pe care îl consideră ca fiind vital.


♦ Ambiţia sau talentul – ce contează cel mai mult pentru a avea succes?

Ambiţia este factorul obiectiv care contribuie substanţial la succes. Nu este, desigur, suficient pentru a dobândi succesul, cel puţin nu unul de durată. Educaţia, studiile, experienţa acumulată şi, în mod special talentul, sunt atribute ce completează şi ajută ambiţia. Ce ţi-ai dori să ai şi nu deţii în prezent ?

Mai mult timp pentru familie. Din punct de vedere material/profesional, nu simt că îmi lipseşte ceva în acest moment.

În ce loc te simţi cel mai fericită?

Împreună cu familia, chiar cu cea lărgită – părinţi, socri, sora şi cumnatul, nepotul. Acasă ne este foarte bine, dar ne place şi să mergem în vacanţă.

Care este cea mai realizare din viaţa ta de până acum?

Cea mai mare realizare a mea de până acum este una dublă. Am dat viaţă la doi băieţi. Profesional, m-au bucurat toate premiile, distincţiile pe care le-am primit ca şi manager. Şi nu vreau să mă opresc aici. Împreună cu echipa din care fac parte, ţintim obiective importante în următorii ani.

Cine este mentorul tău?

Tatăl meu mi-a dat, m-a învăţat, forţa şi ambiţia, mama mi-a dăruit cumpătarea şi analiza temeinică. Am avut parte de profesori de excepţie la facultate, aceştia contribuind major la personalitatea mea de antreprenor de astăzi.

Care crezi că este cea mai mare provocare a vremurilor noastre?

Adevărul. Nu reuşim să îl punem pe primul plan, să îl considerăm ca fiind o condiţie obligatorie pentru însănătoşirea societăţii. Doar Adevărul va putea dezamorsa uriaşa tensiune la care s-a ajuns, atât aici, pe plan local, cât şi, mai ales pe plan internaţional.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.businessmagazin.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!