3.9 C
București
marți, decembrie 7, 2021

Imobiliare – Didier Balcaen, Speedwell: Vrem să ajungem la un portofoliu de un miliard de euro în următorii 2-3 ani – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... La proiectul rezidențial din București, Triama Residence, avem 68 de apartamente în curs de dezvoltare, iar până la finalul anului vom mai demara construcția a încă 235 de apartamente în cadrul proiectului din Timișoara, Paltim Residential”, spune Didier Balcaen, co-fondator Speedwell, care vrea să construiească minimum 5.000 de apartamente în următorii zece ani... Pe segmentul de office, compania a dezvoltat până în prezent 15.000 mp în cadrul proiectului mixt Record Park din Cluj-Napoca, o investiție de circa 30 de milioane de euro, iar în curs de dezvoltare are o suprafață de 38.000 mp – 23.000 mp în cadrul proiectului Miro, cu termen de livrare finalul lui 2021 și 15.000 mp în proiectul mixt din Timișoara, Paltim, care va fi finalizat în ultimul trimestru din 2023... Pe lângă cele patru ansambluri rezidențiale aflate în curs de dezvoltare, The Ivy, Triama Residence, Paltim Residence și Record Park Residential, care cumulează investiții de circa 210 milioane de euro, Speedwell vrea să lanseze un nou proiect rezidențial la începutul anului viitor, acesta fiind momentan în faza de proiectare..

Pe lângă cele patru ansambluri rezidențiale aflate în curs de dezvoltare, The Ivy, Triama Residence, Paltim Residence și Record Park Residential, care cumulează investiții de circa 210 milioane de euro, Speedwell vrea să lanseze un nou proiect rezidențial la începutul anului viitor, acesta fiind momentan în faza de proiectare.

De asemenea, până la finalul anului, compania va achiziționa și un nou teren, pe care va dezvolta tot un ansamblu rezidențial și vizează extinderea în orașe precum Iași, Sibiu și Brașov.

În cele trei orașe în care este deja prezent, București, Timișoara și Cluj, Speedwell a livrat 302 apartamente, iar alte 296 sunt în curs de dezvoltare.

„În prezent, avem în construcție 226 de apartamente în cadrul primei faze a proiectului The Ivy, care vor fi finalizate până în trimestrul II din 2023. La proiectul rezidențial din București, Triama Residence, avem 68 de apartamente în curs de dezvoltare, iar până la finalul anului vom mai demara construcția a încă 235 de apartamente în cadrul proiectului din Timișoara, Paltim Residential”, spune Didier Balcaen, co-fondator Speedwell, care vrea să construiească minimum 5.000 de apartamente în următorii zece ani.

Pe segmentul de office, compania a dezvoltat până în prezent 15.000 mp în cadrul proiectului mixt Record Park din Cluj-Napoca, o investiție de circa 30 de milioane de euro, iar în curs de dezvoltare are o suprafață de 38.000 mp – 23.000 mp în cadrul proiectului Miro, cu termen de livrare finalul lui 2021 și 15.000 mp în proiectul mixt din Timișoara, Paltim, care va fi finalizat în ultimul trimestru din 2023. Investițiile pentru componenta office a celor două proiecte se ridică la 80 de milioane de euro.

Totodată, în cadrul proiectului mixed-use Record Park, Speedwell a dezvoltat și o componentă de retail, de aproximativ 5.000 mp și are în construcție alți aproape 5.000 de mp în Timișoara. De asemenea și cea de-a treia fază din Triama Residence va avea o componentă de retail.

Recent, Speedwell a demarat construcția și primului său proiect industrial, Spaceplus, cu o suprafață de 10.000 mp, care are ca termen de livrare luna mai din 2022. Investiția se ridică la 7 milioane de euro.

„Intenționăm să facem din Spaceplus un brand național cu depozite în toate orașele mari din România. În prezent, căutăm următoarele orașe în care vom extinde brandul”, a mai declarat Didier Balcaen.


<!–


–>

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.forbes.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!