4.4 C
București
vineri, decembrie 2, 2022

Imobiliare – Doripesco deschide primul său restaurant în sistem de franciză – Sinteza

1 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: In prelucrare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

iulie 11, 2022, 10:34AM GMT+0200 | 103 views Laura-Georgiana Cioba Afaceri I’m a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering food industry, agriculture, tourism, FMCG, HoReCa and health industry. Have any news tip? Drop me an email at laura.cioba@forbes.ro. Unul dintre principalii producători şi procesatori de peşte din ţară Doripesco deschide la


|
103 views

Laura-Georgiana Cioba
Afaceri
I’m a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering food
industry, agriculture, tourism, FMCG, HoReCa and health industry. Have
any news tip? Drop me an email at laura.cioba@forbes.ro.

Unul dintre principalii producători şi procesatori de peşte din ţară Doripesco deschide la Brașov primul său restaurant în sistem de franciză.

Încă dinainte de declanșarea pandemiei de COVID-19, Doripesco își propusese să se dezvolte tot mai puternic pe zona de agroturism, mai ales în condițiile în care acest segment însumează aproximativ 23 de procente din totalul cifrei de afaceri a grupului.

Astfel, după ce în perioada pandemică 2020-2021 a fost modernizat restaurantul Casa Păstrăvarului și s-a pus pe roate un nou concept de restaurant-magazin, Delicii Rapide – La doi pași, Doripesco anunță acum deschiderea primului său restaurant în sistem de franciză.

Situat în Brașov, noul restaurant are un meniu ce se bazează pe specialitățile pescărești, precum: saramura de crap sau păstrăv, platourile pescărești sau gulașul din pește.

„Obiectivele noastre pe ramură de turism vizează expansiunea restaurantelor Doripesco sub formă de franciză la nivel național. Planurile de extindere a francizei Doripesco vizează inaugurarea a noi locații în fiecare oraș al României, pentru a oferi clienților bucuria de a savura preparatele Doripesco oriunde în țară”, a completat Ruxandra Coc, directorul executiv Doripesco S.A.

Ca planuri pentru cel de-al doilea semestru al lui 2022, Ruxandra Coc a subliniat pentru Forbes România că și-a propus să organizeze și un festival pescăresc în luna septembrie.  

Grupul de firme Doripesco a fost înființat în anul 1995, continuând activitatea fostei Întreprinderi Piscicole Braşov. În prezent, Doripesco deține în total patru ferme piscicole: două dintre acestea au în vedere producția de păstrăvi și sturioni (Valea Bogății și Podu Olt), iar celelalte două sunt specializate pe creșterea crapului, novacului și fitofagului (Rotbav și Dumbrăvița – numită și Delta din Carpați). Cele patru ferme totalizează 440 ha luciu de apă.

Cota de piață a brandului Doripesco pe categoria produselor din pește și specialităților pescărești este de aproximativ 9%.

Doripesco își exportă produsele în țări precum Germania, Polonia, Franța, Italia și Republica Moldova.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.forbes.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!