33.2 C
București
marți, iulie 5, 2022

Imobiliare – După doi ani, Japonia redeschide granițele pentru turiștii străini  – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

După ce a fost închisă turiștilor timp de doi ani, Japonia își deschide granițele pentru vizitatorii din 98 de țări și regiuni.

Restricțiile de călătorie au fost deja relaxate pentru rezidenții străini și călătorii care vin cu scop de afaceri, iar guvernul a ridicat recent limita pentru sosiri zilnice ale străinilor la 20.000, de la 1 iunie...

Cu toate acestea, cele aproape 100 de țări și regiuni vor fi împărțite în trei categorii de risc: roșu, galben și albastru – care vor determina dacă vizitatorii pot ocoli sau nu măsurile de carantină, potrivit Ministerului Afacerilor Externe al Japoniei.

mai 28, 2022, 11:30AM GMT+0200
|
0 views

Amelia Turp
Actualitate
I write about real estate, constructions, transportation, health, and sometimes about the business of textiles and fashion. Got any news tips? Drop me an email at amelia.turp@forbes.ro.

După ce a fost închisă turiștilor timp de doi ani, Japonia își deschide granițele pentru vizitatorii din 98 de țări și regiuni. Este cel mai semnificativ moment de până acum, în relaxarea lentă a restricțiilor de intrare în această țară.

Japonia a implementat unele dintre cele mai dure regimuri de control al virusurilor din lume și a interzis accesul vizitatorilor străini la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Cu toate acestea, unele restricții vor rămâne valabile, inclusiv cerința de a vizita țara doar ca parte a unui grup de turiști, informează BBC.

Restricțiile de călătorie au fost deja relaxate pentru rezidenții străini și călătorii care vin cu scop de afaceri, iar guvernul a ridicat recent limita pentru sosiri zilnice ale străinilor la 20.000, de la 1 iunie. În plus, de la mijlocul lunii martie, li s-a permis intrarea studenților internaționali.

Începând cu 10 iunie, grupurile de turiști străini vor avea voie să intre în țară. Cu toate acestea, cele aproape 100 de țări și regiuni vor fi împărțite în trei categorii de risc: roșu, galben și albastru – care vor determina dacă vizitatorii pot ocoli sau nu măsurile de carantină, potrivit Ministerului Afacerilor Externe al Japoniei.

Japonia a rămas în mare parte închisă începând din 2020, din cauza pandemiei de Covid-19, decizie care a lovit puternic industria turismului. Aceasta reprezintă o componentă majoră a economiei Japoniei, iar sosirile de turiști străini au scăzut cu peste 90% în 2020, potrivit informațiilor BBC. 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.forbes.ro).

Accesați aici articolul integral !

spot_img

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!