28.2 C
București
vineri, septembrie 29, 2023

Imobiliare – E.ON Business Services Cluj își mută sediul în Record Park după una dintre cele mai mari tranzacții de închiriere din afara Bucureștiului – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

E.ON Business Services a fost înființat în Cluj-Napoca în 2012, cu scopul de a  livra servicii financiare și de contabilitate clienților interni ai Grupului E.ON din întreaga lume.

Birourile companiei sunt mutate din Amera Tower, clădire de birouri dezvoltată de investitorii Ádám și Enikő Ambrus, pe două etaje consecutive din Record Park, proiect care oferă un total de 15.000 metri pătrați de spații de birouri și 236 de apartamente.

E.ON a închiriat aproape un sfert din Record Park Offices, proiect livrat în 2020 care mai găzduiește sediul MHP Consulting România, o filială a Porsche AG și pe cea a companiei americane de asigurări MassMutual.

E.ON Business Services Cluj, divizia de servicii de contabilitate a grupului german E.ON, își mută birourile în proiectul Record Park din Cluj-Napoca, în care a închiriat 3.500 de metri pătrați, una dintre cele mai mari suprafațe tranzacționate până acum de o companie în afara Bucureștiului, potrivit informațiilor obținute de Profit.ro.

E.ON Business Services a fost înființat în Cluj-Napoca în 2012, cu scopul de a  livra servicii financiare și de contabilitate clienților interni ai Grupului E.ON din întreaga lume. Compania a ajuns la 600 de angajați și o cifră de afaceri de peste 20 de milioane de euro în 2021.

Birourile companiei sunt mutate din Amera Tower, clădire de birouri dezvoltată de investitorii Ádám și Enikő Ambrus, pe două etaje consecutive din Record Park, proiect care oferă un total de 15.000 metri pătrați de spații de birouri și 236 de apartamente. E.ON a închiriat aproape un sfert din Record Park Offices, proiect livrat în 2020 care mai găzduiește sediul MHP Consulting România, o filială a Porsche AG și pe cea a companiei americane de asigurări MassMutual.

Agenția de consultanță imobiliară Griffes, reprezentată de Andreea Păun, a mediat această tranzacție pentru închirierea spațiilor de birouri.

Clădirea Record Park Offices este deținută de AYA Properties Fund, un fond belgian de investiții imobiliare. 

La începutul acestui an, Speedwell a vândut Record Park Offices din Cluj-Napoca fondului de investiții belgian AYA Properties Fund contra sumei de 35 de milioane de euro. Între Speedwell și AYA Properties Fund există o suprapunere limitată de acționari.

Speedwell anunța, anul trecut, că a investit circa 90 de milioane de euro pe piața românească, echivalentul unor proiecte cu o valoare de circa 400 de milioane de euro, și că vizează plasarea unui capital suplimentar de 90 de milioane de euro cu scopul dublării portofoliului în următorii 4 ani. Planurile de extindere ale companiei sunt asigurate printr-un fond de investiții lansat în 2019 și în care au plasamente mai multe familii înstărite din Belgia.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!