20 C
București
luni, mai 23, 2022

Imobiliare – EXCLUSIV FOTO Grupul german Liebherr, unul dintre cei mai mari producători de utilaje pentru construcții din lume, pregătește noi investiții în România – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

Un corp va avea destinația de spații pentru birouri, cu o suprafață de circa 1.700 de metri pătrați, iar celălat este o hală cu trei niveluri și o suprafață totală de circa 2.000 de metri pătrați...

Documentele tehnice evaluează investiția Liebherr la 3 milioane de euro, iar construcția va fi realizată pe un teren al companiei în suprafață de 17.000 de metri pătrați, amplasat lângă o benzinărie Socar.

Amplasamentul terenului Liebherr din Tunari Liebherr România a raportat anul trecut o cifră de afaceri de 20,1 milioane de euro, în scădere cu circa 5% comparativ cu anul anterior.

Grupul german Liebherr, unul dintre cei mai mari producători de utilaje pentru construcții din lume, pregătește construcția unui nou sediu și a unui service pentru utilaje, cu depozit de piese și subansamble, pe Șoseaua de Centură a Bucureștiului, în localitatea Tunari, potrivit informațiilor obținute de Profit.ro.

Planul grupului prevede construcția unui imobil format din două corpuri cu funcțiuni diferite. Un corp va avea destinația de spații pentru birouri, cu o suprafață de circa 1.700 de metri pătrați, iar celălat este o hală cu trei niveluri și o suprafață totală de circa 2.000 de metri pătrați, unde vor fi amenajate zone pentru reparație și întreținere a macaralelor mobile, echipamente terasiere, instalații de foraj și dragline și utilaje de construcții, o zonă de depozitare și una pentru spălatul utilajelor, cu acces destinat utilajelor de mari dimensiuni. Documentele tehnice evaluează investiția Liebherr la 3 milioane de euro, iar construcția va fi realizată pe un teren al companiei în suprafață de 17.000 de metri pătrați, amplasat lângă o benzinărie Socar.

Viitoarea construcției este la circa 3 kilometri distanță de actualul sediu al companiei, tot pe Șoseaua de Centura, dar în Otopeni, de unde sunt gestionate divizia de utilaje pentru construcții și cea de răcire și congelare. Grupul german mai are puncte de lucru pentru divizia de utilaje în Constanța, Piatra Neamț, Cluj-Napoca și Timișoara.

„Grupul Liebherr plănuiește să mai facă investiții în România. Acestea sunt, în prezent, în faza de planificare. Liebherr va furniza informații detaliate cu privire la natura și amploarea investițiilor planificate la momentul potrivit“, au transmis pentru Profit.ro reprezentanții companiei.

Amplasamentul terenului Liebherr din Tunari

Amplasamentul terenului Liebherr din Tunari

Liebherr România a raportat anul trecut o cifră de afaceri de 20,1 milioane de euro, în scădere cu circa 5% comparativ cu anul anterior. Afacerile la nivel de grup sunt de peste 10 miliarde de euro și angrenează 48.000 de angajați.

Grupul Liebherr are ca acționari a doua și a treia generație a familiei fondatorului, Hans Liebherr. Pe de o parte sunt frații Willi și Isolde Liebherr, iar de cealaltă parte Jan Liebherr, Stéfanie Wohlfarth, Sophie Albrecht, Patricia Rüf, Johanna Platt și Philipp Liebherr, ca reprezentanți ai celei de-a treia generații.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

spot_img

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!