3.3 C
București
vineri, ianuarie 21, 2022

Imobiliare – EXCLUSIV FOTO Marius Gaga, fost șef al corpului de control ANAF, pregătește o locuință în locul unei foste vile de protocol a statului de pe malul lacului Snagov. El locuiește acum în Dubai – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

Omul de afaceri Marius Simion Gaga (49 de ani), fost director general și șef al corpului de control al ANAF, intenționează să își construiască o locuință cu debarcader în locul unei foste vile de protocol a statului de pe malul lacului Snagov... Marius Gaga, activ cu investiții majore pe piața imobiliară, a cumpărat, în februarie 2021, Vila 39 din Ghermănești care a aparținut, în trecut, Sucursalei pentru Reprezentare și Protocol "Triumf" din cadrul RA-APPS. ... Regia a vândut vila, în 2013, cu 360.300 de euro, potrivit documentelor analizate de Profit.roAnterior proprietatea a fost închiriată mai multor firme.Omul de afaceri adună acum actele necesare demolării vilei, care are o suprafață de 200 de metri pătrați, pentru a elibera terenul de circa 2.700 de metri pătrați de pe malul lacului Snagov... ... În loc, Marius Gaga vrea să construiască o locuință cu subsol, parter, etaj și mansardă, un ponton, debarcader și piscină interioară, conform documentelor analizate de Profit.roLa subsolul locuinței, proprietarul își propune realizarea unei parcări pentru 6 mașini, a unei camere de proiecție, vestiare, spălătorie, saună, grupuri sanitare, zonă de fitness, dușuri și o piscină de 125 de metri pătrați. Acum, Marius Gaga dezvoltă ansamblul rezidențial Aqua City cu peste 2.000 de apartamente, o investiție estimată la peste 100 de milioane de euro, realizată în locul fostei fabrici de mobilă Silvarom din cartierul bucureștean Crângași.Offshore-ul prin care dezvoltă Aqua City mai deține și participația majoritară a Institutului de Cercetări și Proiectări Miniere din Baia Mare, cumpărată de la moștenitorii omului de afaceri Gheorghe Szasz.Primul proiect rezidențial major realizat de Marius Gaga a fost Cartierul Solar din Berceni, demarat în 2015, după ieșirea sa din sectorul public.

Omul de afaceri Marius Simion Gaga (49 de ani), fost director general și șef al corpului de control al ANAF, intenționează să își construiască o locuință cu debarcader în locul unei foste vile de protocol a statului de pe malul lacului Snagov, pe care a cumpărat-o recent, potrivit informațiilor obținute de Profit.ro.

Marius Gaga, activ cu investiții majore pe piața imobiliară, a cumpărat, în februarie 2021, Vila 39 din Ghermănești care a aparținut, în trecut, Sucursalei pentru Reprezentare și Protocol “Triumf” din cadrul RA-APPS. Regia a vândut vila, în 2013, cu 360.300 de euro, potrivit documentelor analizate de Profit.ro. Anterior proprietatea a fost închiriată mai multor firme.

Omul de afaceri adună acum actele necesare demolării vilei, care are o suprafață de 200 de metri pătrați, pentru a elibera terenul de circa 2.700 de metri pătrați de pe malul lacului Snagov. 

În loc, Marius Gaga vrea să construiască o locuință cu subsol, parter, etaj și mansardă, un ponton, debarcader și piscină interioară, conform documentelor analizate de Profit.ro.

La subsolul locuinței, proprietarul își propune realizarea unei parcări pentru 6 mașini, a unei camere de proiecție, vestiare, spălătorie, saună, grupuri sanitare, zonă de fitness, dușuri și o piscină de 125 de metri pătrați. La parter sunt proiectate dormitoare pentru oaspeți și părinți, o bucătărie cu living de 44 de metri pătrați, o zonă de dining și bucătărie de 69 de metri pătrați și un living de 76 de metri pătrați, plus un birou de 45 de metri pătrați, două băi și un grup sanitar. La etajul locuinței se vor compartimenta 3 dormitoare cu băi pentru copii, un dormitor cu dressing și o baie matrimoniale și o zonă de acoperiș circulabilă.

Întreaga locuință va avea o suprafață desfășurată de 1.320 de metri pătrați. Pontonul și debarcaderul vor avea o suprafață construită de 340 de metri pătrați.

Vedere de pe proprietatea lui Marius Gaga

Vedere de pe proprietatea lui Marius Gaga

EXCLUSIV FOTO Marius Gaga, fost șef al corpului de control ANAF, pregătește o locuință în locul unei foste vile de protocol a statului de pe malul lacului Snagov. El locuiește acum în Dubai

Marius Gaga a transmis Profit.ro că el locuiește în Dubai, iar construcția din Snagov va fi realizată în viitor, deocamdată neavând intenția de a începe ridicarea unei locuințe noi.

Proprietatea fostului șef ANAF este la câteva sute de metri distanță de vila familiei lui Mircea Geoană, adjunct al secretarului general al NATO. Profit.ro a scris recent că și antreprenorul ieșean Iulian Dascălu, cel mai mare proprietar român de centre comerciale moderne, pregătește construcția unei vile cu piscină pe malul lacului Snagov, unde îl va avea ca vecin pe controversatul om de afaceri Remus Truică.

Malurile lacului Snagov mai găzduiesc vilele altor personalități, precum Ion Țiriac, Mugur Isărescu, Adriean Videanu, Viorel Cataramă, Călin Popescu Tăriceanu, Ionuț Lupescu, Cosmin Olăroiu, Andreea Esca.

Marius Gaga, originar din Maramureș, a dezvoltat mai multe blocuri cu apartamente în București, Constanța și Cluj înainte de a fi numit director general al ANAF. În perioada 2009-2015, el a ocupat, pe rând, funcțiile de director general ANAF, șef al corpului de control ANAF și șef administrație adjunct al Direcției Generale a Finanțelor Publice București Contribuabili Mijlocii, potrivit declarațiilor sale de avere. El a fost membru PDL Sector 5 și membru în consiliile de administrație al mai multor companii de stat printre care Loteria Română, RADET sau CFR.

Acum, Marius Gaga dezvoltă ansamblul rezidențial Aqua City cu peste 2.000 de apartamente, o investiție estimată la peste 100 de milioane de euro, realizată în locul fostei fabrici de mobilă Silvarom din cartierul bucureștean Crângași.

Offshore-ul prin care dezvoltă Aqua City mai deține și participația majoritară a Institutului de Cercetări și Proiectări Miniere din Baia Mare, cumpărată de la moștenitorii omului de afaceri Gheorghe Szasz.

Primul proiect rezidențial major realizat de Marius Gaga a fost Cartierul Solar din Berceni, demarat în 2015, după ieșirea sa din sectorul public. Proiectul cu 963 de apartamente, o investiție estimată la 45 milioane de euro, a fost realizat alături de omul de afaceri Lucian Zlate. Zlate mai are afaceri în imobiliare și energie. El a cumpărat în 2016 un teren pe Calea Dorobanților de la Andrei Hrebenciuc, fiul fostului lider PSD Viorel Hrebenciuc, și a construit o clădire de birouri cu cinci etaje în mijlocul Bucureștiului. El a mai făcut afaceri cu fiul lui Adriean Videanu, ca și cu omul de afaceri Constantin Duluțe.

În 2017, Marius Gaga și Lucian Zlate și-au mutat domiciliul în Dubai. Dezvoltarea Cartierului Solar a fost realizată prin firma Ad Astra Partners, care are doi administratori: Ionuț Decebal  Coțofană și Valentin Puiu Grecu, fost consilier județean în Giurgiu și membru PNL.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!