13.5 C
București
marți, octombrie 3, 2023

Imobiliare – EXCLUSIV Răzvan Brasla, care a coordonat cea mai mare investiție medicală din România ultimilor 30 de ani, pregătește proiecte rezidențiale și hoteliere – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Răzvan Brasla a dezvoltat mici proiecte rezidențiale, comerciale și de birouri încă din 2008, după terminarea studiilor, însă cariera sa este legată de dezvoltarea infrastructurii spitalicești private din România.

A fost implicat timp de 3 ani în dezvoltarea rețelei de policlinici Regina Maria, iar în 2015 a început dezvoltarea proiectului Enayati Medical City, investiția de 60 de milioane de euro a doctorului Wargha Enayati, fondatorul Regina Maria.

Răzvan Brasla a inaugurat în 2019, în apropierea Petrom City, un centru comercial cu o suprafață de 3.200 de metri pătrați care găzduiește un supermarket Mega Image, o farmacie Dr.

Antreprenorul Răzvan Brasla, coordonatorul construcției Enayati Medical City, cea mai mare investiție medicală din România ultimilor 30 de ani, pregătește construcția unui nou proiect, în polul rezidențial Străulești, care a atras jucători importanți din piața imobiliară, și un aparthotel peste drum de mall-ul Băneasa Shopping City, potrivit informațiilor obținute de Profit.ro.

Răzvan Brasla a dezvoltat mici proiecte rezidențiale, comerciale și de birouri încă din 2008, după terminarea studiilor, însă cariera sa este legată de dezvoltarea infrastructurii spitalicești private din România. A fost implicat timp de 3 ani în dezvoltarea rețelei de policlinici Regina Maria, iar în 2015 a început dezvoltarea proiectului Enayati Medical City, investiția de 60 de milioane de euro a doctorului Wargha Enayati, fondatorul Regina Maria.

Răzvan Brasla a inaugurat în 2019, în apropierea Petrom City, un centru comercial cu o suprafață de 3.200 de metri pătrați care găzduiește un supermarket Mega Image, o farmacie Dr. Max și școala gimnazială Genesis College. El are în proprietate 4 mici centre de retail care găzduiesc supermarketuri Mega Image.

Investitorul mai avea cumpărat un teren de circa 1.000 de metri pătrați chiar lângă centrul din Străulești și s-a asociat cu Vlad Cernahoschi, proprietarul Arcade Cafe și Freddo Bar din centrul vechi al Bucureștiului, pentru a dezvolta împreună un bloc cu 34 de apartamente premium.

„Proiectul rezidențial va întregi galeria comercială pe care o gestionăm în Străulești. Am obținut, recent, autorizația de construire și avem în plan să începem lucrările în primăvara anului viitor“, a declarat, pentru Profit.ro, Răzvan Brasla.

Blocul cu subsol, 4 etaje și mansardă va avea o suprafață totală de circa 4.000 de metri pătrați. 

Proiectul este amplasat într-o zonă în plină dezvoltare, unde prețurile de vânzare a locuințelor noi sunt în jurul a 1.600 – 1.700 euro/metru pătrat. În zona Petrom City sunt în diverse etape de dezvoltare o serie de ansambluri rezidențiale cu un total de peste 4.000 de apartamente. Zona a atras deja investitori precum Dan Șucu, Cosmin Savu-Cristescu, Raul Doicescu, Horia Ciorcilă, Omar Akili și milionarii unguri Péter și Gábor Futó.

Click pe hartă pentru mărire

Click pe hartă pentru mărire

Brasla are în curs de autorizare și un proiect de tip aparthotel cu 40 de apartamente pe strada Ștefan Holban din apropierea Băneasa Shopping City. Pe aceeași stradă, fostul fotbalist Ilie Dumitrescu, alături de familia Apreutese, pregătește tot un aparthotel cu 6 apartamente de tip duplex, iar Vladimir Cohn, fost acționar al Dinamo București, s-a asociat cu Dragoș Bîlteanu, pentru a construi un ansamblu rezidențial cu 265 de apartamente.

Răzvan Brasla este și project manager al fazei a doua de dezvoltare a complexului rezidențial Cloud 9 din Pipera, dezvoltat de omul de afaceri Alin Niculae și care va fi extins cu încă 1.300 de apartamente.

De asemenea, antreprenorul este partener în mai multe afaceri în domeniul HoReCa din centrul vechi al Bucureștiului.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!