4.1 C
București
miercuri, noiembrie 30, 2022

Imobiliare – EXCLUSIV Regii jocurilor de noroc din Moldova cumpără clădirea Electrica din centrul Piteștiului de la doi foști directori Lidl – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Imobilul tranzacționat, cunoscut în Pitești drept clădirea Electrica și rebotezat Central, a intrat în portofoliul RC Europe în 2017 și are o suprafață închiriabilă de 2.540 de metri pătrați.

Proprietatea este împărțită la numeroși chiriași, care pot ocupa suprafețe cuprinse între 15 și 380 de metri pătrați, și printre care se numără Textron Fleet Management, RCS & RDS, Editura Paralela 45 și Global LEC.

Compania lui Hartman și Prokop a intrat în 2006 pe piața românească pe filiera serviciilor de dezvoltare oferite Lidl, Penny Market și Kaufland.

Antreprenorii Daniel Florescu și Valentin Motoc, proprietarii grupului Admiral Company, unul dintre cei mai importanți operatori de săli de jocuri de noroc din regiunea Moldovei, au cumpărat clădirea Electrica din centrul Piteștiului de la grupul RC Europe, deținut de antreprenorii Miroslav Hartman și Jan Prokop, foști directori ai retailerului german Lidl, potrivit documentelor analizate de Profit.ro.

Imobilul tranzacționat, cunoscut în Pitești drept clădirea Electrica și rebotezat Central, a intrat în portofoliul RC Europe în 2017 și are o suprafață închiriabilă de 2.540 de metri pătrați. Proprietatea este împărțită la numeroși chiriași, care pot ocupa suprafețe cuprinse între 15 și 380 de metri pătrați, și printre care se numără Textron Fleet Management, RCS & RDS, Editura Paralela 45 și Global LEC.

Anul acesta, RC Europe a mai vândut dezvoltatorului imobiliar ceh PPF terenul pe care a funcționat service-ul Depanero din zona Orhideea a Bucureștiului în locul căruia este autorizată construcția unei clădiri de birouri.

„Am fost abordați cu oferta de achiziție, iar acționarii cehi au decis să investească în proiecte mai rentabile. Mai există interes și pentru sectorul de birouri, dar doar dacă identificăm vreo oportunitate în București și clădiri cu chiriași. Clădirile de birouri Central din Drobeta și Slatina le mai păstrăm în portofoliu. Focusul nostru actual sunt parcurile de retail.

La începutul anului viitor vrem să demarăm proiecte noi în Moinești și Sighișoara, pentru care avem autorizație de construire. În paralel, mai lucrăm și la altele“, a declarat, pentru Profit.ro, Andrei Rați, country manager RC Europe pe România.

Proiectul de retail din Moinești este făcut lângă un magazin Kaufland,  iar cel din Sighișoara, alături de Lidl, pe un teren cumpărat de la fondul belgian Mitiska.

RC Europe mai deține spații de birouri, sub brandul Central, în Drobeta-Turnu Severin și Slatina, dar și spațiile de retail Nest din Miercurea Ciuc, Oradea și Dorohoi.

Compania lui Hartman și Prokop a intrat în 2006 pe piața românească pe filiera serviciilor de dezvoltare oferite Lidl, Penny Market și Kaufland. Practic, RC Europe identifica terenuri pretabile pentru cei trei retaileri, le cumpăra, obținea autorizații de construire și le vindea către aceștia pregătite de construcție. Au dezvoltat în acest fel circa 60 de supermarketuri la nivel național.

Daniel Florescu și Valentin Motoc, supranumiți de presă regii jocurilor de noroc, operează peste 300 de aparate de joc de tip slot-machine în regiunea Moldovei. Ei dețin și sălile de jocuri The Jack, răspândite în mai multe mall-uri din țară.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!