1.4 C
București
luni, ianuarie 17, 2022

Imobiliare – Forty Management a demarat procedurile de autorizare pentru cel mai înalt turn de locuințe din România – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Dezvoltatorul imobiliar Forty Management își propune să dezvolte un proiect rezidențial exclusivist, Central District Royal Suites, cu o valoare de piață estimată la 76 milioane de euro, potrivit unui comunicat.Central District Royal Suites a înregistrat un punctaj de 84 de puncte din 100 pe Macro Level Matrix Scale în urma unui studiu de piață emis de Savills UK asupra pieței imobiliare din România în 2020...

Dezvoltatorul imobiliar Forty Management își propune să dezvolte un proiect rezidențial exclusivist, Central District Royal Suites, cu o valoare de piață estimată la 76 milioane de euro, potrivit unui comunicat.

Proiectat sub forma unui turn înalt de 122 metri, Central District Royal Suites va fi cel mai înalt ansamblu  de locuințe din România. Proiectul va fi amplasat pe un teren de 3.000 mp, situat lângă Fântâna Miorița și va oferi 34 de apartamente de lux în 3 configurații: apartament pe 1 etaj complet, duplex pe jumătate de etaj și penthouse-uri pe 2 etaje.

Locația este între două lacuri, cu vedere spre parcul Herăstrău. În vecinătate se află spații culturale și artistice precum Villa Minovici – Muzeul de artă populară, Muzeul de Artă Apuseană sau Gara Regală Băneasa.

“Conceptul arhitectural al clădirii se concentrează pe calități oferite de cele mai exclusiviste proiecte rezidețiale din lume, precum priveliști unice, înălțimea spațiului, lumină naturală, materiale premium, autonomie energetică și tehnologie legată de confort. Volumul și geometria clădirii, în spirală, oferă o vedere unică pentru fiecare locuință. Terasele generoase permit fiecărui apartament o deschidere de 270°. Acest proiect pune Bucureștiul pe harta proiectelor emblematice moderne” spune Traian Bompa, arhitect principal Sane Architecture.

Central District Royal Suites va fi o clădire autonomă pasivă din punct de vedere energetic. Fațada este realizată dintr-un amestec de piatră compozită neagră și panouri fotovoltaice care, în combinație cu sisteme geotermale și o izolație termică generoasă la exterior, asigură sustenabilitatea proiectului.

Central District Royal Suites a înregistrat un punctaj de 84 de puncte din 100 pe Macro Level Matrix Scale în urma unui studiu de piață emis de Savills UK asupra pieței imobiliare din România în 2020.

Forty Management SA este un dezvoltator imobiliar de proiecte verzi de dezvoltare și regenerare urbană premium cu utilizare mixtă sub marca Central District. Portofoliul companiei cuprinde 333 de apartamente finalizate, 600 de apartamente în construcție, un hotel de 5 stele cu 300 de camere, 9.000 mp de spații de birouri precum și spații comerciale. Forty Management a obținut certificarea Green Homes pentru toate proiectele sale realizate până în prezent.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (financialintelligence.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!