1.7 C
București
luni, decembrie 6, 2021

Imobiliare – Forty Management a vândut 90% din apartamentele Central District Viitorului 134, cu 8 luni înainte de finalizarea proiectului   – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Situat în zona centrală a Bucureștiului, Central District Viitorului 134 este un proiect boutique, precertificat „Clădire Verde” ce îndeplinește și standardul nZEB, având 40 de apartamente, împărțite în două imobile, la care se adaugă un spațiu de birouri și unul comercial în suprafață totală de 1.000 mp... „A deveni proprietar în Central District Viitorului 134 este o oportunitate datorită accesului la o calitate ridicată a vieții, prin poziționarea ultracentrală și în același timp, protecția unei comunități liniștite..

Central District Viitorului 134, cu o valoare de 11,5 milioane de euro, are ca termen de finalizare luna iunie anul viitor.

„A deveni proprietar în Central District Viitorului 134 este o oportunitate datorită accesului la o calitate ridicată a vieții, prin poziționarea ultracentrală și în același timp, protecția unei comunități liniștite. Apartamentele au fost proiectate cu atenție la fiecare detaliu: proporții, lumină naturală și artificială, priveliștea cea mai bună, finisaje și soluții tehnice premium. Este un demers prin care continuăm seria proiectelor emblematice, a căror viziune și design aduc valoare sustenabilă orașului. Prin fiecare proiect marca Central District promovăm valorile companiei legate de calitate, sustenabilitate, atenție la detaliu și design. Aceste valori sunt ceea ce transformă angajamentul nostru într-o responsabilitate de a nu accepta mediocritatea”, spune Lucian Azoiței, CEO Forty Management.

Situat în zona centrală a Bucureștiului, Central District Viitorului 134 este un proiect boutique, precertificat „Clădire Verde” ce îndeplinește și standardul nZEB, având 40 de apartamente, împărțite în două imobile, la care se adaugă un spațiu de birouri și unul comercial în suprafață totală de 1.000 mp.

Portofoliul companiei cuprinde 330 de apartamente finalizate, 600 de apartamente în construcție, un hotel de 5 stele cu 300 de camere, 9.000 mp de spații de birouri precum și spații comerciale (2.300 mp finalizate și 6.750 mp în curs de dezvoltare).


<!–


–>

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.forbes.ro).

Accesați aici articolul integral !

Articolul precedentHoReCa: Flux de știri
Articolul următorImobiliare: Flux de știri

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!