13.5 C
București
marți, octombrie 3, 2023

Imobiliare – FOTO Costin Gache, unul dintre cei mai cunoscuți barmani din România, și fratele său Cristian, proprietari ai Interbelic și fii ai celebrului antrenor de la Farul, intră pe piața rezidențială, alături de antreprenori din construcții – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Cei doi s-au asociat cu Andrei Alexandru Covalschi, proprietarul și directorul general al companiei de instalații Con Gaz Prest, cu Cătălin Vișan, directorul executiv al companiei de construcții Concelex, și cu Alexandru Fulga, proprietarul biroului de proiectare Concrete & Design Solutions (CDS) - cu proiecte precum noul sediu ANAF și reabilitări termice în Sectorul 3.

Numărul caselor și apartamentelor finalizate în București și Ilfov în primul trimestru din 2022 a crescut cu 43% față de perioada similară din 2021, potrivit datelor companiei de consultanță imobiliară SVN Romania.

Frații Costin și Cristian Gache, proprietarii clubului bucureștean Interbelic și fiii fostului antrenor de fotbal constănțean Constantin Gache, s-au asociat cu antreprenori din sectorul construcțiilor și dezvoltă proiecte rezidențiale de mici dimensiuni în București, potrivit informațiilor obținute de Profit.ro.

Costin Gache, unul dintre cei mai cunoscuți barmani din România, și fratele său Cristian-Ion Gache au avut mai multe afaceri în domeniul HoReCa, precum barul Tiki din București și restaurantul Manarola din portul turistic Constanța, iar acum se ocupă de clubul Interbelic din centrul vechi al Bucureștiului și de festivalul Nostalgia. Ei sunt fiii fostului fotbalist și antrenor Constantin Gache, care a făcut carieră la clubul Farul Constanța.

Cei doi s-au asociat cu Andrei Alexandru Covalschi, proprietarul și directorul general al companiei de instalații Con Gaz Prest, cu Cătălin Vișan, directorul executiv al companiei de construcții Concelex, și cu Alexandru Fulga, proprietarul biroului de proiectare Concrete & Design Solutions (CDS) – cu proiecte precum noul sediu ANAF și reabilitări termice în Sectorul 3.

În această formulă de parteneriat, din care frații Gache dețin 50%, au dezvoltat, sub brandul Habio, un bloc cu 90 de apartamente în zona Pallady din Sectorul 3.

Habio Pallady

Habio Pallady

Acum, cei 5 antreprenori lucrează la construcția unui nou bloc, denumit Habio Trifești și amplasat în spatele sediului central al Lidl din Băneasa, care va avea 33 de apartamente premium dispuse într-un imobil cu două subsoluri dedicate parcării și 4 etaje, plus etajele 5,6 și 7 retrase, potrivit documentelor analizate de Profit.ro.

Toți cei 5 asociați sunt parteneri și într-o altă firmă de dezvoltare imobiliară denumită New Opportunities Inside.

Habio Trifești

Habio Trifești

Contactat de Profit.ro, Costin Gache nu a dorit să comenteze pe acest subiect.

O serie de antreprenori români au început să facă plasamente imobiliare pe piața din București, în ultimii ani, ca o formă de diversificare a afacerilor pe care le desfășoară. Printre ei se numără frații Dragoș și Adrian Pavăl din Bacău, Dorin Mateiu din Alba, Ovidiu Buluc din București, Vasile Armenean din Suceava, Gheorghe Buzdugan din Cluj,  Dobrin Mitriță, Spiru Mantu și Mihai Humă, toți din Galați, Cătălin Ene și Sorin Mihai Cîrstea din Argeș, Iulian Iuga din Cluj.

Peste 27.000 de noi locuințe se aflau la începutul acestui an în construcție în București și împrejurimi, acesta fiind cel mai mare volum din istoria recentă. Numărul caselor și apartamentelor finalizate în București și Ilfov în primul trimestru din 2022 a crescut cu 43% față de perioada similară din 2021, potrivit datelor companiei de consultanță imobiliară SVN Romania. Numărul ridicat de tranzacții a făcut ca primul semestru din 2022 să fie al doilea cel mai bun semestru din istoria pieței din punct de vedere al numărului de locuințe vândute în București și Ilfov, cu aproximativ 30.350 de tranzacții, în creștere cu 16,6% față de perioada similară din 2021.

Infografic realizat de Alexandru Urzică

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!