24.7 C
București
miercuri, iulie 6, 2022

Imobiliare – Globalworth îl numește pe Stamatis Sapkas în funcția de CFO al Grupului – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

Globalworth, cel mai mare investitor pe piața de birouri din Europa Centrală și de Est (CEE), anunță numirea lui Stamatis Sapkas în funcția de CFO al Grupului, începând cu data de 1 mai 2022.

Stamatis îi succedă lui Andreas Papadopoulos, care demisionează din funcția de CFO după 8 ani în care și-a adus contribuția inestimabilă la succesul Globalworth, potrivit unui comunicat.

A fost implicat în numeroase proiecte importante (mai întâi ca Director de Investiții, iar ulterior ca Director General Adjunct de Investiții), începând cu oferta publică inițială a companiei din iulie 2013, tranzacții de investiții în România, tranzacții de finanțare a instrumentelor de capital și a obligațiilor financiare și achiziția GPRE în Polonia în 2017.

Globalworth, cel mai mare investitor pe piața de birouri din Europa Centrală și de Est (CEE), anunță numirea lui Stamatis Sapkas în funcția de CFO al Grupului, începând cu data de 1 mai 2022. Stamatis îi succedă lui Andreas Papadopoulos, care demisionează din funcția de CFO după 8 ani în care și-a adus contribuția inestimabilă la succesul Globalworth, potrivit unui  comunicat.

Stamatis Sapkas îi va raporta lui Dimitris Raptis, CEO al Grupului Globalworth.

“Sunt încântat să anunț că Stamatis va deveni noul CFO al Globalworth. Este unul dintre cei mai experimentați colegi, fiind în companie de la înființarea acesteia. A fost implicat în numeroase proiecte importante (mai întâi ca Director de Investiții, iar ulterior ca Director General Adjunct de Investiții), începând cu oferta publică inițială a companiei din iulie 2013, tranzacții de investiții în România, tranzacții de finanțare a instrumentelor de capital și a obligațiilor financiare și achiziția GPRE în Polonia în 2017. În ultimii ani, s-a axat în principal pe raportarea internă și externă, relațiile cu investitorii, precum și pe susținerea eforturilor privind sustenabilitatea. Suntem foarte încrezători în faptul că experiența lui Stamatis în compania noastră, cuplată cu experiența sa anterioară vor adăuga o valoare importantă Grupului nostru și îl va conduce cu succes către următoarea etapă a dezvoltării sale”, afirmă Dimitris Raptis.

Stamatis Sapkas are aprox. 20 de ani de experiență în consultanță și investiții imobiliare. S-a alăturat echipei Globalworth în 2013, iar înainte de aceasta, Stamatis a fost membru al echipei de investiții Real Estate și Lodging din cadrul Citigroup cu sediul Londra, anterior făcând parte din cadrul echipei EFG Eurobank Ergasias și începându-și cariera la Eurobank Properties, Atena, Grecia. Experiența sa include tranzacții în domeniul M&A, oferte privind instrumentele de capital, finanțări obligații financiare și credite neperformante în sectorul Real Estate și Lodging, lucrând în mai multe jurisdicții din Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

Deține o diplomă de licență în Management Science with Computing acordată de Universitatea Kent și o diplomă de master în Banking & International Finance acordată de Bayes Business School.

“Sunt foarte entuziasmat să continui parcursul meu la Globalworth, care a început în 2013, iar acum din poziția de CFO al Grupului. Încă de la înființarea Grupului, am parcurs multe etape și aștept cu nerăbdare să lucrez în continuare alături de o echipă motivată și profesionistă. Globalworth s-a impus ca investitor dominant pe piața de birouri din Polonia și România și sunt încântat că pot contribui în continuare la viitorul nostru”, adăugă Stamatis Sapkas.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (financialintelligence.ro).

Accesați aici articolul integral !

spot_img

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!