1.7 C
București
luni, decembrie 6, 2021

Imobiliare – Globalworth România anunță că toate clădiri de birouri din portofoliu folosesc 100% energie verde din surse regenerabile – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Globalworth va continua să analizeze impactul pe termen lung pe care portofoliul său îl are asupra mediului, precum și modul în care își desfășoară operațiunile și procesele, inclusiv consumul de energie și amprenta emisiilor de gaze cu efect de seră.” *** Globalworth este o companie imobiliară activă în Europa Centrală şi de Est... În plus față de inițiativele noastre, toate cele 16 clădiri de birouri de clasă „A” din România sunt acum alimentate exclusiv cu energie verde, ceea ce ne permite să reducem semnificativ amprenta de carbon și să contribuim la limitarea emisiilor de CO2 ”... Globalworth anunță că, începând cu luna iulie 2021, toate cele 16 clădiri de birouri din portofoliu folosesc 100% energie verde din surse regenerabile, potrivit unui comunicat de presă..

Globalworth anunță că, începând cu luna iulie 2021, toate cele 16 clădiri de birouri din portofoliu folosesc 100% energie verde din surse regenerabile, potrivit unui comunicat de presă.

Globalworth deține 16 birouri încadrate în clasă „A” în București, închiriate către 210 companii internaționale, lidere în industriile în care activează, creând astfel cea mai mare comunitate de business din România. Începând cu al treilea trimestru al anului 2021, Globalworth setează noi standarde în materie de well-being si sustenabilitate prin utilizarea energiei generate din surse verzi, cum ar fi centralele de hidroelectricitate sau fermele eoliene și solare.

Dezvoltarea durabilă a stat la baza drumului nostru spre a deveni una dintre cele mai relevante companii imobiliare din Europa Centrală și de Est și principalul investitor de birouri din România. În acest proces de devenire, investițiile și crearea unor spații imobiliare durabile și ecologice de înaltă calitate, în care oamenii și companiile să poată prospera, au devenit un punct central de acțiune – atât pentru noi, cât și pentru comunitățile din care facem parte. În plus față de inițiativele noastre, toate cele 16 clădiri de birouri de clasă „A” din România sunt acum alimentate exclusiv cu energie verde, ceea ce ne permite să reducem semnificativ amprenta de carbon și să contribuim la limitarea emisiilor de CO2 ”, spune Stamatis Sapkas – Deputy Chief Investment Officer la Globalworth.

În comunicat se mai precizează: “Globalworth deține, de asemenea, 22 de clădiri de birouri și retail în Polonia, cu o suprafață închiriabilă de peste 600.000 mp. De la începutul anului, toate proprietățile poloneze folosesc 100% energie verde din surse regenerabile.

Accesul la energie curată, fiabilă și durabilă devine un domeniu din ce în ce mai important pentru noi toți, întrucât ne străduim să îndeplinim obiectivele stabilite pentru adoptarea energiei verde și respectarea eficienței energetice. Urgența acțiunilor climatice, determinată de necesitatea realizării unor emisii nete zero până la mijlocul secolului, necesită eforturi semnificative de atenuare a tuturor companiilor.

Globalworth va continua să analizeze impactul pe termen lung pe care portofoliul său îl are asupra mediului, precum și modul în care își desfășoară operațiunile și procesele, inclusiv consumul de energie și amprenta emisiilor de gaze cu efect de seră.”

***

Globalworth este o companie imobiliară activă în Europa Centrală şi de Est, listată la Bursa de Valori de la Londra, în segmentul AIM, care activează în România și Polonia, în ambele ţări devenind principalul investitor pe piața imobiliară de birouri. Globalworth investește, dezvoltă și gestionează direct clădiri de birouri și parcuri industriale și de logistică, în locații premium, care generează venituri din închirierea de spații către companii de top din întreaga lume. Gestionat de peste 200 de profesioniști în Cipru, Guernsey, România și Polonia, portofoliul companiei are o valoare totală de aproximativ 3.1 miliarde de euro, la 30 iunie 2021. Aproximativ 95,1% din acesta este reprezentat de active producătoare de venit, închiriate către aproximativ 650 de companii naționale și multinaționale. În România, Globalworth este prezentă în Bucureşti, Timişoara, Arad, Oradea, Constanţa şi Piteşti, în timp ce în Polonia proprietăţile se regăsesc în Varşovia, Wroclaw, Lodz, Cracovia, Gdansk şi Katowice.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (financialintelligence.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!