11.1 C
București
joi, martie 23, 2023

Imobiliare – H4L: “Noi credem în bucuria vieții între oameni prin ajutorul unor clădiri care își îndeplinesc funcționalitatea și elimină barierele între aceștia și între natură și aceștia.” – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Empatia aplecată către nevoile clientului, dorința de a construi imobile accesibile, cu toate gradele de utilitate, v-au dezvoltat, creând din H4L mai mult decât un dezvoltator.

H4L a pornit de la nevoia de a avea în România locuințe, destinate Middle Class (având un preț accesibil), menite să facă viața mai frumoasă, mai bună, fiecărui locatar.

H4L (Home 4 Life) – casa pentru viață – este promisiunea unui cartier care însuflețește viața.

O discuție, o împărtășire a propriilor valori, a planurilor și a viziunii, cu și despre oameni. În aceste aspecte s-a concentrat interviul cu Liviu Ioneanu, CEO H4L Development.

Însăși descrierea voastră vă plasează într-un registru aparte pe piața imobiliară. Empatia aplecată către nevoile clientului, dorința de a construi imobile accesibile, cu toate gradele de utilitate, v-au dezvoltat, creând din H4L mai mult decât un dezvoltator. Am dori să ne povestiți puțin despre această direcție.

E ceva mai presus de o simplă descriere de care amintiți sau chiar de empatie, e dorința de a aduce o revoluție într-un domeniu. În România, acest domeniu este departe de ideea triple win (client, dezvoltator, comunitate) și departe de optimizarea posibilă.

H4L a pornit de la nevoia de a avea în România locuințe, destinate Middle Class (având un preț accesibil), menite să facă viața mai frumoasă, mai bună, fiecărui locatar. Am pus bazele acestei abordări după 20 de ani de experiență în domeniul imobiliar.

H4L (Home 4 Life) – casa pentru viață – este promisiunea unui cartier care însuflețește viața. Am regândit modul în care se proiectează, se construiesc, se administrează și se cumpără locurile cărora le vom spune cu toții acasă. H4L (Home 4 Life) este curentul care va revoluționa modul în care vor arăta casele/apartamentele în România, este o mișcare posibilă datorită echipei de oameni care cred în redefinirea standardelor de construcție din România. Pentru noi, cea mai importantă componentă este reprezentată de oameni, de nevoile lor, de calitatea vieții.

Se pare că nu doar Bucureștiul se bucură de proiectele H4L. V-ați extins și în alte orașe mari precum Brașov, Constanța, Timișoara. Printre motivul evident, și anume cel al dorinței de dezvoltare, se află și suspendarea Planurilor Urbanistice Zonale? Care dintre orașele de mai sus considerați că oferă potențial Real Estate-ului din România?

Revoluția de care vorbeam mai sus este posibilă doar printr-o abordare națională, altfel ar fi doar un proiect local, interesant. Vom construi proiecte în toată țara. Orașele precizate sunt alese primele în această listă pentru că ne oferă condiții mai bune pentru debut (includem aici mai mulți factori: mindset client, venituri, dar și capacitatea autorităților locale de a facilita astfel de proiecte).

Dorim să dezvoltăm subiectul “Sustenabilitatea – un must în contextul imobiliar actual”.

Construim cartierele de mâine pentru oamenii de azi. Toată filozofia noastră legată de – cartierul care însuflețește viața – are sens într-un context în care există și ideea de sustenabilitate, văzută ca o grijă pentru ceea ce lăsăm celor de mâine, aș spune ca o grijă pentru planeta de mâine. Conceptul h4l are la bază un angajament cu 36 de puncte dezvoltat pe 3 categorii. Una dintre ele se referă la ideea de echilibru cu natura, la comuniune chiar.

Știm că pentru a putea atinge viziunea noastră – însuflețește viața – trebuie să construim în armonie cu natura. În cazul tuturor proiectelor urmărim ideea de sustenabilitate și încercăm să creăm cât mai multe momente de întâlnire a locatarilor cu natura. Construim sustenabil prin inovație (materiale, tehnici de proiectare, eficiență energetică) și avem grijă ca în cartierele h4l să fie ”mai  mult verde” pentru a amplifica starea de bine.

Cum manageriați schimbările cu care se confruntă în acest moment domeniul construcțiilor? Și aici ne referim la costul materialelor și forța de muncă (sau lipsa ei).

Încă înainte de a începe proiectul h4l, ne-am propus să lucrăm cu cei mai buni oameni. Asta se întâmplă și în cazul h4l Contractor, firma care gestionează construcția. Efectiv, prin capacitatea acestor oameni aduși din multinaționale, care cred în revoluția pe care o aduce h4l, reușim să gestionăm toate provocările.

Ați preluat modelul conceptului elaborat de David Sim: Soft city. Descrieți implementarea ”bucuriei vieții între clădiri”.

Ne place mult filozofia lui David Sim și credem ca toată munca lui e inspirație pentru publicul de specialitate, dar și pentru publicul larg, o șansă pe care o primim cu toții. Dar țin să precizez că ideile lui nu sunt noi, se regăsesc în culturile vechi, în învățăturile vechi. Multe sunt lucruri simple pe care le-am uitat ca civilizație modernă.

Noi credem în bucuria vieții între oameni prin ajutorul unor clădiri care își îndeplinesc funcționalitatea și elimină barierele între aceștia și între natură și aceștia. Tot ceea ce construim, ceea ce proiectăm și efectiv munca noastră merg pe această idee.

Nu aș vrea să spun mai mult aici, îndemn spre a se vedea proiectele noastre. De asemenea, blogul nostru exprimă la un nivel mai profund viziunea noastră și modul în care gestionăm o serie de elemente.

Un material Investing in Property

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!