3 C
București
vineri, ianuarie 21, 2022

Imobiliare – Hassan Morad, fratele lui Mohammad Murad, cumpără un teren în Brașov de la Radu Dimofte – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

Practic SA, unul dintre cei mai mari proprietari de spații comerciale stradale din țară, controlat de Radu Dimofte, vinde un teren de aproape 28.000 metri pătrați din Brașov către Onix Residence, deținută indirect de Hassan Morad, fratele lui Mohammad Murad, printre cei mai mari investitori în turismul autohton și președinte al Federației Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR). ... La rândul său, Glina SA este deținută de Morad Group Europe, controlat cu 99,5% de Hassan Morad, conform termene.roOmul de afaceri libanez Hassan Morad este fratele lui Mohammad Murad, cel mai mare investitor în turismul autohton și președinte al Federației Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).

Practic SA, unul dintre cei mai mari proprietari de spații comerciale stradale din țară, controlat de Radu Dimofte, vinde un teren de aproape 28.000 metri pătrați din Brașov către Onix Residence, deținută indirect de Hassan Morad, fratele lui Mohammad Murad, printre cei mai mari investitori în turismul autohton și președinte al Federației Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).

Tranzacția, pentru terenul aflat pe strada Poiana Soarelui, este de 2,6 milioane euro.

Onix Residence SRL este deținută de societatea Glina SA, cu 99%, și Mandy Foods International, cu 1 %. La rândul său, Glina SA este deținută de Morad Group Europe, controlat cu 99,5% de Hassan Morad, conform termene.ro.

Omul de afaceri libanez Hassan Morad este fratele lui Mohammad Murad, cel mai mare investitor în turismul autohton și președinte al Federației Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).

Profit.ro a relatat anterior că, deși sunt frați, cei doi au nume de familie indicat diferit în acte oficiale.

În primăvară, Profit.ro a anunțat că o firmă controlată indirect de Hassan Morad  a cumpărat hotelul Neptun din stațiunea cu același nume, deținut din 2007 de Grand Plaza Hotel, care operează și hotelul Sheraton din Capitală (fostul Howard Johnson).

Prin compania Practic, Radu Dimofte deține construcții și terenuri cu o valoare de peste 82 milioane euro.

Sphera Francise Group este principala afacere din grupul lui Dimofte. Prin intermediul acesteia el operează restaurantele KFC, Pizza Hut și Taco Bell. De asemenea, omul de afaceri mai administrează în România brandurile Cinnabon, Paul și Hard Rock Cafe.

Dimofte a fost, în urmă cu câțiva ani, principalul partener de afaceri al lui Gabriel “Puiu” Popoviciu, împărțind cu acesta controlul asupra proiectului rezidențial și de retail Băneasa, al hotelurilor Howard Johnson (acum Sheraton), Ramada Park și Ramada Plaza din București, dar și o serie de alte afaceri imobiliare, printre care spații de birouri și de retail în zona centrală a Capitalei. În urma “partajului” de după separarea celor doi, Dimofte a rămas, printre altele, cu cele trei hoteluri.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!