4 C
București
sâmbătă, decembrie 4, 2021

Imobiliare – HILS Pallady: investiție de peste 70 de milioane de euro în prima comunitate mixed-use din estul Bucureștiului – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Chiar din stadiul de concept, am avut în vedere dezvoltarea zonei pe termen lung, traficul atras de noile proiecte comerciale, cerințele și bugetele diferite ale clienților și, în special, nevoia rezidenților de a putea regăsi, chiar în proximitatea locuinței, toate facilitățile de care au nevoie: de la locuri de joacă pentru copii, spații comerciale cu servicii diverse, parcarea supraetajată sau chiar la spații de birouri.”, spune Bogdan Bălașa, Business Development Manager... Odată finalizat, HILS Pallady va livra un număr total de 1.908 de unități locative de tip studio, garsoniere, două și trei camere, precum și apartamente de tip duplex, deservite de mai mult de 2.000 de locuri de parcare, cărora li se adaugă spații verzi și locuri de joacă pentru copii și facilități dedicate exclusiv rezidenților..

În prezent, mai mult de 600 de familii locuiesc în complex, în primele patru blocuri finalizate și livrate.

Suntem optimiști cu privire la evoluția viitoare a vânzărilor și mă bucur să văd că din ce în ce mai mulți clienți își manifestă interesul pentru proiect și doresc să achiziționeze un apartament în HILS Pallady. Chiar din stadiul de concept, am avut în vedere dezvoltarea zonei pe termen lung, traficul atras de noile proiecte comerciale, cerințele și bugetele diferite ale clienților și, în special, nevoia rezidenților de a putea regăsi, chiar în proximitatea locuinței, toate facilitățile de care au nevoie: de la locuri de joacă pentru copii, spații comerciale cu servicii diverse, parcarea supraetajată sau chiar la spații de birouri.”, spune Bogdan Bălașa, Business Development Manager.

Proiectul, a cărui investiție consolidată se ridică la 70 de milioane de euro, este dezvoltat pe o suprafață de teren de 48,000 de metri pătrați și este compus din 12 imobile cu regim de înălțime P+11, parcare supraetajată și un centru de business care vor ocupa împreună o suprafață de aproximativ 165.000 de metri pătrați construiți desfasurați. Odată finalizat, HILS Pallady va livra un număr total de 1.908 de unități locative de tip studio, garsoniere, două și trei camere, precum și apartamente de tip duplex, deservite de mai mult de 2.000 de locuri de parcare, cărora li se adaugă spații verzi și locuri de joacă pentru copii și facilități dedicate exclusiv rezidenților. Lucrările de construcție au fost demarate în toamna anului 2019 și urmează a fi finalizate în luna decembrie a anului viitor.

HILS este un dezvoltator de proiecte rezidențiale și mixed-use, având o echipa cu o experiență de peste 15 ani pe piața imobiliară din România. Acțiunea imobiliară a dezvoltatorului a fost puternic remarcată prin demararea proiectului HILS Pallady, și continuă în prezent expansiunea prin proiectele HILS Brauner și HILS Splaiul Unirii.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!