2.4 C
București
luni, decembrie 5, 2022

Imobiliare – HiSky închiriază un spațiu de birouri în clădirea Miro – Sinteza

1 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: In prelucrare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

iulie 28, 2022, 10:58AM GMT+0200 | 111 views Amelia Turp Actualitate I write about real estate, constructions, transportation, health, and sometimes about the business of textiles and fashion. Got any news tips? Drop me an email at amelia.turp@forbes.ro. Operatorul de zboruri charter HiSky este cel mai nou chiriaș al clădirii de birouri Miro, dezvoltată de


|
111 views

Amelia Turp
Actualitate
I write about real estate, constructions, transportation, health, and sometimes about the business of textiles and fashion. Got any news tips? Drop me an email at amelia.turp@forbes.ro.

Operatorul de zboruri charter HiSky este cel mai nou chiriaș al clădirii de birouri Miro, dezvoltată de Speedwell în zona Băneasa din București. Compania a semnat un contract de închiriere pentru 350 mp, ceea ce duce Miro la un grad de ocupare de 87%. Astfel, în prezent mai sunt doar 3.000 mp disponibili pentru închiriere, la ultimul etaj al clădirii, din cei 23.000 mp, a anunțat dezvoltatorul

HiSky este o companie aeriană de tip start-up, fondată în 2020 de un grup de antreprenori din Republica Moldova. În momentul de față, compania furnizează zboruri de tip charter și colaborează cu operatori de zbor de pe piața locală. Compania operează zboruri regulate din București, Cluj-Napoca, Baia Mare, Satu Mare, Iași și Chișinău spre 10 destinații din România și Europa. 

Una dintre principalele direcții de creștere a companiei este traficul aerian de tip business, prin crearea de legături aeriene accesibile între capitală și celelalte mari orașe ale țării. La sfârșitul acestui an, compania are în plan lansarea a două noi zboruri interne și zece alte externe, către destinații europene. 

“De fiecare dată când suntem în căutare de terenuri noi pentru proiectele noastre, locația este unul dintre principalele criterii după care ne ghidăm. Același principiu a fost aplicat și în cazul Miro. În momentul în care am găsit acest teren, a fost clar pentru noi că vom construi aici o clădire de birouri și știam ca locația va fi unul dintre multele beneficii pe care Miro le va oferi chiriașilor săi.”, declară Didier Balcaen, CEO și Co-Fondator Speedwell.

Dintre chiriașii clădirii Miro se numără și KPMG, Rovere, COS, Eaton, Neoclinique, Speedwell, Mitsu, Stradale și Jura.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.forbes.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!