4.3 C
București
marți, noiembrie 29, 2022

Imobiliare – ICD Grup achiziționează o vilă istorică din centrul Bucurestiului – Sinteza

1 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: In prelucrare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

iulie 12, 2022, 8:27AM GMT+0200 | 66 views Amelia Turp Actualitate I write about real estate, constructions, transportation, health, and sometimes about the business of textiles and fashion. Got any news tips? Drop me an email at amelia.turp@forbes.ro. O vilă istorică, situată pe Strada Căderea Bastiliei, în zona centrală a Bucureștiului, a fost achiziționată de


|
66 views

Amelia Turp
Actualitate
I write about real estate, constructions, transportation, health, and sometimes about the business of textiles and fashion. Got any news tips? Drop me an email at amelia.turp@forbes.ro.

O vilă istorică, situată pe Strada Căderea Bastiliei, în zona centrală a Bucureștiului, a fost achiziționată de curând de la Fundația George Soroș de o societate deținută de un investitor local, împreună cu ICD Grup, afacere ce aparține familiei Chitafeș. Tranzacția a fost asistată de compania de consultanță imobiliară Crosspoint Real Estate. 

Proprietatea are o suprafață utilă de 1.300 de mp și cu un teren de 1.200 de mp, fiind evaluată la peste 2 milioane de euro. Vila are o poziție privilegiată – între Piața Romană și Piața Victoriei – fapt ce a dus la selectarea ei în vederea extinderii activității unei importante case de avocatură locală. 

“Aceste imobile sunt adevărate bijuterii, făcând parte din patrimoniul istoric și cultural al orașului. Ele trebuie protejate și puse în valoare, astfel încât generațiile viitoare să se bucure de ele și să reprezinte puncte de sprijin al potențialului turistic al Bucureștiului”, spune Dan Chitafes, unul dintre fondatorii ICD Grup.

Până acum, vila a găzduit sediul Fundației George Soroș în România. “Am lucrat la această tranzacție împreună cu colegii noștri de la Savills New York mai bine de un an de zile, timp în care am reușit să găsim un cumpărător dispus să investească într-o astfel de proprietate specială, într-un context economic precum cel de astăzi“, explică Ionut Stan, Associate Director, Land Development, Crosspoint Real Estate.

ICD Real Estate este o afacere de familie, cu o experiență de peste 18 ani pe piața de real estate din România. Acționarii companiei au în plan dezvoltarea a peste 400 de unități rezidențiale în București în următorii ani.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.forbes.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!