2.5 C
București
marți, ianuarie 31, 2023

Imobiliare – Iuliana Pănescu: „Genialitatea nu poate înlocui ambiţia” – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Vârstă: 40 de aniFuncţie: Head of TreasuryCompanie: Grupul Premier EnergyCifră de afaceri (2021): 971 mil.

leiNumăr de angajaţi: 482Experienţă: Iuliana Pănescu, cu o experienţă de peste 15 ani în sistemul bancar românesc este, din 2019, Director Comercial, ulterior Head of Treasury în cadrul grupului Premier Energy.

♦ Dacă ar fi să oferi un rating vieţii tale de până acum, între 1 şi 10, care ar fi acesta? Maxim, evident!♦l Ce te motivează? Succesul este ceea ce mă motivează atât în viaţa personală, cât şi în cea profesională.

Vârstă: 40 de ani

Funcţie: Head of Treasury

Companie: Grupul Premier Energy

Cifră de afaceri (2021): 971 mil. lei

Număr de angajaţi: 482

Experienţă: Iuliana Pănescu, cu o experienţă de peste 15 ani în sistemul bancar românesc este, din 2019, Director Comercial, ulterior Head of Treasury în cadrul grupului Premier Energy. Grupul este deţinut de fondul cehesc de investiţii Emma Capital, controlat de antreprenorul ceh Jiří Šmejc, numit recent şi CEO al PPF. În cadrul Premier Energy, ea coordonează extinderea grupului, care, după nouă ani de prezenţă în România este al treilea jucător pe piaţa de distribuţie de gaze şi al cincilea pe piaţa de furnizare. În ultimul an şi jumătate, Pănescu s-a implicat direct în procesul de M&A prin care compania a devenit şi jucător în segmentul energiei regenerabile. Nu în ultimul rând, coordonează strategiile de ESG ale companiei şi susţine dezvoltarea de noi platforme de business regionale sub umbrela grupului.


Ambiţia sau talentul – ce contează cel mai mult pentru a avea succes?

Ambitia. Nimic nu poate înlocui ambiţia, nici măcar talentul. Cei mai comuni sunt oamenii talentaţi care n-au dobândit succesul. Nici genialitatea nu poate înlocui ambiţia; motivul geniului nerecompensat a devenit aproape un proverb… Ambiţia şi determinarea sunt omnipotente.

Ce ţi-ar plăcea să ai şi nu deţii în prezent?

Mai mult timp liber pentru oamenii cei dragi din viaţa mea şi pentru mine.

În ce loc te simţi cea mai fericită?

Fericirea e o stare de spirit, nu un loc, prin urmare, atât timp cât sunt înconjurată de oameni cu energie pozitivă şi bună, mă simt fericită.

Care este cea mai realizare din viaţa ta de până acum?

Familia fără de care nu aş fi reuşit să am acest parcurs profesional, sper eu ascendent şi pe viitor.

Dacă ar fi să oferi un rating vieţii tale de până acum, între 1 şi 10, care ar fi acesta?

Maxim, evident!

♦l Ce te motivează?

Succesul este ceea ce mă motivează atât în viaţa personală, cât şi în cea profesională. Faptul că munca şi perseverenţa mea mă vor ajuta să obţin un succes profesional mai mare este ceea ce mă face să merg mai departe.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.businessmagazin.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!