6.3 C
București
vineri, ianuarie 28, 2022

Imobiliare – Liviu Stoleru, care s-a retras din postul de CEO al Cemacon după 12 ani, va prelua conducerea ROCA Industry din ianuarie. “Liviu este cea mai potrivită persoană pentru acest rol.” – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

Liviu Stoleru, care s-a retras recent din postul de CEO al companiei Cemacon, post pe care îl deținea de aproape 12 ani, va prelua conducerea ROCA Industry începând cu luna ianuarie a anului viitor. ,,Obiectivul nostru este ca ROCA Industry să devină un pilon strategic pentru dezvoltarea ROCA Investments, să creeze un impact pozitiv major în construcția unor branduri românești și a economiei autohtone în ansamblu... Este un lider cu o experiență vastă în management general și cu precădere în domeniul materialelor de construcții și are o puternică orientare strategică și o pasiunepentru a lucra în echipă...

Liviu Stoleru, care s-a retras recent din postul de CEO al companiei Cemacon, post pe care îl deținea de aproape 12 ani, va prelua conducerea ROCA Industry începând cu luna ianuarie a anului viitor. 

ROCA Industry a fost lansată miercuri, reunind toate companiile de construcții din portofoliul ROCA Investments, companie parte a Impetum Group.

Profit.ro a anunțat că acum este pregătit un plasament privat al entității, în sumă de până la 45 milioane lei, cu listarea pe bursă a acțiunilor, printr-o companie denumită Holdingrock1.

,,Obiectivul nostru este ca ROCA Industry să devină un pilon strategic pentru dezvoltarea ROCA Investments, să creeze un impact pozitiv major în construcția unor branduri românești și a economiei autohtone în ansamblu. Experiența de până acum ne-a demonstrat că cea mai bună  investiție tot în oameni rămâne. Oameni cu care împărtășim aceleași valori și aceeași pasiune. Oameni cu experiență și rezultate remarcabile în domeniu.

Liviu este cea mai potrivită persoană pentru acest rol și sunt foarte fericit că a acceptat această provocare. Este un lider cu o experiență vastă în management general și cu precădere în domeniul materialelor de construcții și are o puternică orientare strategică și o pasiune
pentru a lucra în echipă, atuuri care sunt foarte valoroase în atingerea potențialului ROCA Industry”, spune pentru Profit.ro Rudolf Vizental, CEO ROCA Investments.

Cemacon Zalău și-a majorat, în primele 9 luni ale acestui an, cifra de afaceri brută cu 41,86%, la 143,22 milioane lei, de la 100,96 milioane lei, în exercițiul financiar precedent, iar în aceeași perioadă câștigul pretaxare EBITDA a urcat cu 52,46%, la 54,46 milioane lei, de la 35,72 milioane lei. 

Cemacon este controlată în proporție de 94,49% de fondatorii Dedeman, frații Dragoș și Adrian Pavăl, prin Pavăl Holding și PIF Industrial.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!