FacebookTwitterLinkedIn

Proprietarul de spații logistice Logicor a finalizat dezvoltarea unui spațiu de depozitare de circa 21.200 mp în cadrul Logicor București II, la 10 km nord-est de centrul orașului. Spațiul este închiriat în proporție de 85% unor companii precum DPD, din domeniul curieratului, retailerul de iluminat și mobilă The Home, distribuitorul de echipamente medicale Prime Healthcare, compania de agrobusiness Maria Food Nova – Maria Group și furnizorul de servicii logistice integrate Euroccoper. Alți 25.000 mp de spații vor fi livrați anul viitor.

Logicor București II este format din două imobile cu o suprafață totală de cca. 39.000 mp, și este în curs de certificare BREEAM Very Good.

„Logicor Bucharest II este bine localizat, permițând clienților noștri să deservească zonele de nord și de est ale Bucureștiului. Având în vedere că cererea actuală de proprietăți logistice de calitate continuă să depășească oferta, așteptăm cu nerăbdare să livrăm suplimentar circa 25.000 mp de spațiu în 2023”, a declarat Mihai Diaconescu, Director Asset Management pentru Logicor România.

În prezent, portofoliul Logicor România depășește circa 260.000 mp de spații de depozitare clasa A, din care în ultimele 18 luni au fost dezvoltați și livrați 82.225 mp. Terenul deținut de Logicor, zonat pentru logistică, permite dezvoltarea progresivă a mai mult de 400.000 mp în centre economice cheie din întreaga țară precum București, Ploiești, Brașov și Sibiu.