FacebookTwitterLinkedIn

Loyal Paladin, companie 100% românească, își propune să devină operatorul celei mai mari alianțe de reședințe de brand din România, cu un portofoliu ce va îngloba aproximativ 2.000 de locuri de cazare până în 2026. 

Concept relativ nou în România, reședințele de brand prind tot mai mult teren și pe plan local, iar reprezentanții companiei susțin că acest segment va fi vedeta sectorului rezidențial în anii care urmează.

”Reședințele de brand sunt o investiție tot mai căutată în actualul context economic, pentru că reprezintă un refugiu împotriva inflației crescute. Închirierea unei astfel de reședințe în regim hotelier este atât predictibilă, cât și profitabilă pe termen lung, iar în România, în acest moment, randamentele le depășesc pe cele din țări precum Spania. În această ecuație, pentru ca acest concept să funcționeze, ceea ce noi oferim este esențial: servicii și facilități la nivelul hotelurilor de 5*, pe toți principalii piloni de guvernanță din domeniu – Housekeeping, F&B, Concierge, Amenities”, susține Cătălin Bejan, CEO Loyal Paladin.

Bejan are peste 14 de experiență în industria hotelieră, iar timp de 9 ani a făcut parte din echipe care au dezvoltat și lansat proiecte variate și de anvergură: renovarea de vase de croazieră, din care doar gestiunea componentei hoteliere valora peste 250 de milioane de euro, conversia unei foste unități militare din apropierea Cercului Polar în resort, dar și operarea hotelieră pentru unele dintre cele mai mari proiecte de lux din România. 

”Toate proiectele în care am lucrat, fie că erau dezvoltate în străinătate sau în țară, ne-au făcut să realizăm că luxul constă în mai mult decât o locație selectă, calitatea ireproșabilă a materialelor sau design-ul inedit”, adaugă Cătălin Bejan.

Loyal Paladin operează încă de anul acesta proiecte imobiliare pe litoralul românesc, urmând ca până la final de an să adauge noi nume în portofoliu. Compania își propune ca prin activitatea sa atragă turiști în ansamblurile operate pe tot parcursul anului, indiferent că acestea sunt localizate pe litoral sau la munte.