FacebookTwitterLinkedIn

Conform estimărilor oficialilor brandului italian de cosmetice Bottega Verde, anul 2022 se va încheia cu o creștere a cifrei de afaceri de 30% pentru magazinul online BottegaVerde.ro.

Până în prezent, magazinul online BottegaVerde.ro are o creștere a cifrei de afaceri de 25% față de aceeași perioadă a anului trecut, estimările fiind ca până la finalul anului să se înregistreze o creștere de până la 30%.

Brandul, care sărbătorește 50 de ani de la înființare, este pe piața locală de 7 ani. În luna octombrie 2022, compania a lansat pe piața locală trei game noi de produse: gama Uva Preziosa cu extract de struguri roșii, gama Olivo Sublime cu extract de ulei de măsline și gama pentru piele sensibilă, Avena e Malva, ce conține până la 99% ingrediente naturale obținute din ovăz și nalbă.

Toate cele trei game de produse folosesc ingrediente naturale obținute prin procese brevetate Bottega Verde, susțin reprezentanii producătorului italian de cosmetice.

În ceea ce privește cele mai căutate produse în perioada aceasta, aceștia spun că seturile cadou sunt cele preferate.

„De la an la an, observăm că apetitul pentru cadouri ambalate cu motive de iarnă crește considerabil. Consumatorul român preferă tot mai mult să simplifice procesul de a oferi un cadou: comandă online un produs foarte atrăgător, deja ambalat spre a fi oferit celor dragi, colaboratorilor sau angajaților, pentru a economisi timpul petrecut în magazinele fizice”,explică Alexandru Diaconu, Antreprenor BottegaVerde.ro.

De anul trecut, brandul este prezent și în retail, mai exact în locațiile Farmacia Tei și Bebe Tei.