4.1 C
București
miercuri, noiembrie 30, 2022

Imobiliare – Metropolitan Group și Elie Saab estimează vânzări de peste 200 milioane de euro, pentru ansamblul Elie Saab Towers din București – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Turnurile ELIE SAAB sunt deja în construcție, iar finalizarea este așteptată până în T1 2024, cu vânzări estimate de peste 200 de milioane de Euro.

Preturile apartamentelor în Elie Saab Towers vor începe de la aproximativ 600.000 euro, iar cel mai mare preț va fi între 10 și 12 milioane de euro, în zona de top, reprezentată de penthouse-uri.

În 2019, am început să dezvoltăm primul proiect imobiliar și prima linie de mobilă care deja s-a poziționat pe un loc important pe piața mobilei de brand.

Dezvoltatorul imobiliar Metropolitan Group și renumitul brand internațional de modă ELIE SAAB își anunță parteneriatul prin premiera ELIE SAAB Towers, primul proiect rezidențial de brand de lux din Capitala României, București, potrivit unui comunicat.

ELIE SAAB Towers vor fi amplasate pe strada Daniel Danielopolu, nr. 90, marcând primul concept de design interior al mărcii din Europa de Est.

Turnurile ELIE SAAB sunt deja în construcție, iar finalizarea este așteptată până în T1 2024, cu vânzări estimate de peste 200 de milioane de Euro. Parteneriatul pe termen lung va avea în vedere alte şi evoluții în țară, în viitorul apropiat.

Preturile apartamentelor în Elie Saab Towers vor începe de la aproximativ 600.000 euro, iar cel mai mare preț va fi între 10 și 12 milioane de euro, în zona de top, reprezentată de penthouse-uri.

Elie Saab, renumitul creator de modă, prezent în cadrul evenimentului, a spus: ”Sunt atât de fericit că sunt în România, orașul acesta (n.r. Bucuresti) înseamnă foarte mult pentru mine. Sper că vă va plăcea proiectul nostru pentru că îl facem din inimă”.

Fiul creatorului, Elie Saab Jr., a declarat: ”Suntem foarte mândri că ne aflăm în România și că am găsit parternerul perfect pentru a dezvolta proiectul nostru aici. În 2019, am început să dezvoltăm primul proiect imobiliar și prima linie de mobilă care deja s-a poziționat pe un loc important pe piața mobilei de brand. De atunci, am avut un succes uimitor. În medie, am lansat trei proiecte imobiliare pe an, în toată lumea. Suntem în Dubai, Londra, Vietnam, Marbella, Qatar și în multe alte locuri. Suntem foarte mândri că Elie Saab Towers din București este chiar primul proiect imobiliar de brand din Europa Centrală și de Est”.

“Proiectul rezidențial a fost atent realizat și conceput pentru a răspunde prezenței tot mai mari a unei clientele internaționale și locale pasionate și exigente, în căutarea unui nou concept de lux. Colecția de reședințe cu design interior elegant oferă o propunere exclusivă de stil de viață și va prezenta piesele lucrate excepțional din colecția ELIE SAAB Maison”, spune Robertino Georgescu, fondatorul Metropolitan Group.

Turnurile ELIE SAAB se caracterizează prin două ansambluri cu un total de 141 de reședințe cu două, trei și patru dormitoare și trei penthouse-uri exclusiviste.

Facilitățile sunt adaptate nevoilor rezidenților, cu servicii de concierge à la carte, precum și un centru spa, sală de fitness de ultimă oră, bar cu pian, serviciu de recepție 24/7, parcare cu valet și un loc de joacă pentru copii.

„Obiectivul nostru pentru proiectarea ELIE SAAB Towers a fost să creăm ceva unic și inovator pentru piață nu numai în ceea ce privește elementele stilistice, ci și în jurul formării unei experiențe holistice pentru fiecare client. Aceştia vor avea ocazia să călătorească la Milano și să asiste la crearea colecției printr-o vizită la fabricile și atelierele Elie Saab Maison și vor crea alături de o echipa dedicată de design interior reședința lor unică, mobilată cu colecția ELIE SAAB Maison”, conchide Daniel Drăgulin, partener Metropolitan Group.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (financialintelligence.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!