4.4 C
București
marți, decembrie 7, 2021

Imobiliare – Nicușor Dan: O parte din parcurile mici le dăm la sectoare, pe… – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... “Dosarul de candidatură pentru Parcul Văcărești a fost admis de către Agenția pentru Arii Protejate, chiar în ședința trecută de Consiliu General am înființat o administrație.

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a afirmat că o parte din parcurile mici vor fi trecute în administrarea sectoarelor, iar cele mari vor rămâne la Primăria Generală. El a menționat că Parcul Văcărești va fi un loc de atracție pentru București.

Nicușor Dan a declarat, duminică, la Digi 24, că parcurile mari vor intra într-un program de investiții.

“O parte din parcurile mici o să le dăm către sectoare, pe cele mari o să le păstrăm și o să intre într-un program de investiții pe tot ce înseamnă reparații de alei, tot ce înseamnă locuri de joacă și în general amenajarea peisagistică”, a transmis Nicușor Dan.

El a fost întrebat ce are în vedere să facă în Parcul Natural Văcărești.

“Dosarul de candidatură pentru Parcul Văcărești a fost admis de către Agenția pentru Arii Protejate, chiar în ședința trecută de Consiliu General am înființat o administrație, că așa spune legea, în momentul în care preiei administrarea unei arii naturale protejate trebuie să constitui o autoritate de sine stătătoare, am constituit această autoritate și vom face din el un loc de atracție pentru București”, a explicat primarul Capitalei.

Întrebat cum va arăta acesta, Nicușor Dan a răspuns: “Asta trebuie să o spună specialiștii. Ca să facem o paralelă o să fie o foarte, foarte mică Deltă a Dunării. Noi trebuie să afectăm cât mai puțin vegetația și fauna care este acolo, pe de altă parte să facem din asta un punct de atracție, adică să existe niște locuri de unde bucureștenii să poată să urmărească această natură în mișcare. (…) Există o intenție pe care am depus-o spre finanțare la PNRR, există o echipă de specialiști care se preocupă de ani de zile de chestiunea asta și în momentul în care vom avea banii vom face și studiul de fezabilitate și apoi și intervențiile”.

Nicușor Dan a anunțat la finalul lunii octombrie înființarea Administrației Parcul Național Văcărești, structură care va avea 20 de posturi.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!