21.2 C
București
vineri, august 12, 2022

Imobiliare – O vilă de 1500 mp situată în Pădurea Snagov a fost scoasă la vânzare pentru suma de 4,2 milioane de euro – Sinteza

1 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: In prelucrare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -masuri, metode, obiective, strategii, idei, plan, cresterea vanzarilor

Domeniul, care dispune de un teren de peste 8.000 mp, propria pădure de stejari seculari, alături de 700 mp luciu de apă, reprezintă o ofertă rară pe piața imobiliară din România, atât datorită poziționării sale, cât și facilităților deținute. Poziționată într-o zonă exclusivistă, pe malul Lacului Snagov, proprietatea este alcătuită din 10 dormitoare, cu 10

Domeniul, care dispune de un teren de peste 8.000 mp, propria pădure de stejari seculari, alături de 700 mp luciu de apă, reprezintă o ofertă rară pe piața imobiliară din România, atât datorită poziționării sale, cât și facilităților deținute.

Poziționată într-o zonă exclusivistă, pe malul Lacului Snagov, proprietatea este alcătuită din 10 dormitoare, cu 10 băi și o piscină interioară. Domeniul include, de asemenea, o locuință separată pentru oaspeți și o alta cu rol administrativ, un teren de tenis, cramă și ponton, iar accesul se face pe un drum privat.

În total, suprafața construită totală ajunge la 1732 mp. Unul dintre argumentele care face ca proprietatea să fie unicat este pădurea proprie de stejari seculari cu o suprafață de 3.000 mp și casa din copac, unicat în România, în centrul acesteia.

„Această proprietate este o dovadă clară că și România are bijuteriile sale imobiliare. Un domeniu cu astfel de avantaje, inclusiv proximitatea față de centrul Capitalei, apare pe piață o dată la câțiva ani, din acest motiv reprezintă o raritate în România. Vila este construită la standarde înalte de calitate și funcționalitate pe care clientul le întâlnește în locații celebre din lume. Spre exemplu, un astfel de domeniu este evaluat la peste 15 milioane de euro în Italia, pe malul Lacului Como”, a declarat Ștefan Dumitru, reprezentant Bonvie.

Proprietatea are o deschidere de excepție către Lacul Snagov, sub formă de golf, precum și un ponton cu platformă betonată pentru ambarcațiuni, 700 mp de luciu de apă și garaj pentru patru bărci. Spațiile verzi sunt amenajate după un concept peisagistic inedit și ocupă o suprafață semnificativă.

Cu acces rapid către Autostrada A3 și Autostrada Urbană, proprietatea are o conexiune facilă cu zone de interes din București și, conform reprezentanților Bonvie, reprezintă o investiție pentru o familie cu un stil de viață activ, care își dorește să rămână conectată la natură și în același timp în proximitatea imediată a Capitalei.

Potrivit reprezentanților Bonvie Snagov, de cele mai multe ori astfel de proprietăți rămân în familie, motivul vânzării fiind de obicei schimbarea stilului de viață al proprietarilor sau relocarea în altă țară.

Proprietatea reprezintă o investiție în sine, poziționarea sa excelentă, alături de caracteristicile speciale și spectaculoase ale domeniului fiind o garanție că prețul acesteia va fi într-o creștere continuă, a mai precizat Ștefan Dumitru.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.economica.net).

Accesați aici articolul integral !

spot_img

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -idei, plan, strategii, dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!