28 C
București
vineri, septembrie 29, 2023

Imobiliare – One United Properties a cumpărat înapoi de la o entitate din Luxemburg 67 de apartamente din One Cotroceni Park și locurile de parcare aferente, la prețul total de 7,6 milioane de euro; Compania spune că le va vinde anul acest cu un preț de minim 1 milion de euro în plus – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

One United Properties (ONE) a cumpărat înapoi de la o entitate din Luxemburg – CCT&ONE PROPERTIES S.A – 67 de apartamente din One Cotroceni Park și locurile de parcare aferente, la prețul total de 7,6 milioane de euro, și spune spune că le va vinde anul acest cu un preț de minim 1 milion de euro în plus...

Compania a transmis, joi, într-un raport transmis Bursei de Valori București: “În temeiul promisiunii bilaterale de vânzare încheiate în data de 19 mai 2021 cu societatea luxemburgheză de securitizare CCT&ONE PROPERTIES S.A. cu privire la apartamente, spații comerciale și de birouri situate în cadrul proiectului One Cotroceni Park, în data de 4 octombrie 2022 a fost convenită de către ambele părți o eliberare a anumitor spații din portofoliul de active CCT&ONE Properties S.A. cu o suprafață totală construită de 4.348,40 mp, reprezentând un număr de 67 de unități rezidențiale și 67 de locuri de parcare.

Reprezentantii ONE United Properties au clarificat, la solicitarea Financial Intelligence, ca eliberarea anumitor spații din portofoliul de active se referă la faptul că a cumpărat înapoi 67 de apartamente și locurile de parcare aferente, la prețul total de 7,6 milioane de euro: „Le vom vinde în acest trimestru cu un preț de minim 1 milion de euro în plus, așadar la un preț de vânzare de minim 8,6 milioane de euro.

One United Properties (ONE) a cumpărat înapoi de la o entitate din Luxemburg – CCT&ONE PROPERTIES S.A – 67 de apartamente din One Cotroceni Park și locurile de parcare aferente, la prețul total de 7,6 milioane de euro, și spune spune că le va vinde anul acest cu un preț de minim 1 milion de euro în plus, către persoane fizice.

Compania a transmis, joi, într-un raport transmis Bursei de Valori București: “În temeiul promisiunii bilaterale de vânzare încheiate în data de 19 mai 2021 cu societatea luxemburgheză de securitizare CCT&ONE PROPERTIES S.A. cu privire la apartamente, spații comerciale și de birouri situate în cadrul proiectului One Cotroceni Park, în data de 4 octombrie 2022 a fost convenită de către ambele părți o eliberare a anumitor spații din portofoliul de active CCT&ONE Properties S.A. cu o suprafață totală construită de 4.348,40 mp, reprezentând un număr de 67 de unități rezidențiale și 67 de locuri de parcare. Acordul reprezintă rezultatul cererii ridicate de pe piață pentru unitățile din proiectul One Cotroceni Park, peste 90% din apartamente fiind deja precontractate. În baza eliberării menționate mai sus, One Cotroceni Park S.R.L. (subsidiară a One United Properties S.A.) a plătit promitentului cumpărător o sumă de aproximativ 7,6 milioane de euro și se așteaptă să le introducă pe piață înainte de sfârșitul anului 2022, cu o marjă de profit de cel puțin 13%.”

Reprezentantii ONE United Properties au clarificat, la solicitarea Financial Intelligence, ca eliberarea anumitor spații din portofoliul de active se referă la faptul că a cumpărat înapoi 67 de apartamente și locurile de parcare aferente, la prețul total de 7,6 milioane de euro: „Le vom vinde în acest trimestru cu un preț de minim 1 milion de euro în plus, așadar la un preț de vânzare de minim 8,6 milioane de euro. Motivul care stă în spatele acestei decizii este succesul foarte mare de care s-au bucurat unitățile rezidențiale de la One Cotroceni Park, care s-au vândut foarte repede, în același timp existând în continuare o cerere crescută pentru această dezvoltare. Este așadar o modalitate de a crește venitul companiei.”

Intrebati cine sunt acționarii CCT&ONE Properties SA din Luxemburg, reprezentantii One ne-au spus: „un număr de investitori internaționali reputabili. O parte importantă dintre ei sunt elvețieni.”

Referitor la rata de 90% din apartamente deja contractate, compania a clarificat: „Vânzătorul este One Cotroceni Park SRL, iar cumpărătorii sunt oameni fericiți că vor locui într-un apartament modern, nou, într-o clădire verde, în mijlocul unei comunități vibrante, într-o zonă foarte bună în centrul Bucureștiului.”

Aceste apartamente se vor vinde în principal către segmentul retail, persoane fizice, nu investitori, au mai transmis oficialii One United.

Potrivit raportului semestrial, One United Properties a vândut în mai 2021, 124 de unități din cadrul One Cotroceni Park într-o singură tranzacție către ACC Investments, o companie de investiții care achiziționează apartamente pentru a le închiria sau revinde în viitor.

„Practic din cele 124 de apartamente, am cumpărat înapoi 67 pe care le vom vinde mai departe către segmentul retail”, spun, acum, reprezentantii ONE: „Practic am diminuat acea tranzacție, nu am suplimentat-o.”

Președintele One United Properties Claudio Cisullo este președinte și fondator și președinte al ACC Investments.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (financialintelligence.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!