27.1 C
București
miercuri, mai 25, 2022

Imobiliare – One United Properties: Curtea de Apel București a respins cererea de recurs a Asociației Salvați Bucureștiul și Asociației S.O.S. Orașul  pentru anularea PUZ și anularea primei autorizații de construire la One Floreasca City – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

4858/3/2019, prin care reclamantele au solicitat, printre altele, anularea PUZ și anularea primei autorizații de construire obținute pentru dezvoltarea One Floreasca City din București, Sectorul 1, Calea Floreasca 159 – 165, cu obligarea reclamantelor la plata cheltuielilor de judecată către One Mircea Eliade Properties S.R.L. Hotărârea este definitivă, potrivit One United Properties.

33 din 18.11.2021, în faza de fond cererea reclamantelor a fost respinsă în întregime, cu obligarea acestora la plata cheltuielilor de judecată către One Mircea Eliade Properties S.R.L. Ca urmare a hotărârii pronunțate astăzi, Societatea preconizează astfel că vor fi emise soluții favorabile filialei acesteia și în dosarele 32311/3/2019, respectiv 31627/3/2018 (mai multe detalii cu privire la aceste dosare sunt incluse în raportul curent nr.

Ridicată pe locul fostei platforme Automatică, este prima dezvoltare sustenabilă cu funcțiune mixtă din România premiată internațional la Londra la Internațional Property Awards 2019-2020, care îmbină într-un ansamblu arhitectural contemporan o componentă rezidențială – One Mircea Eliade...

Curtea de Apel București a respins cererea de recurs formulată de Asociația Salvați Bucureștiul și Asociația S.O.S. Orașul în Dosarul nr. 4858/3/2019, prin care reclamantele au solicitat, printre altele, anularea PUZ și anularea primei autorizații de construire obținute pentru dezvoltarea One Floreasca City din București, Sectorul 1, Calea Floreasca 159 – 165, cu obligarea reclamantelor la plata cheltuielilor de judecată către One Mircea Eliade Properties S.R.L. Hotărârea este definitivă, potrivit One United Properties.

Potrivit celor comunicate în raportul curent nr. 33 din 18.11.2021, în faza de fond cererea reclamantelor a fost respinsă în întregime, cu obligarea acestora la plata cheltuielilor de judecată către One Mircea Eliade Properties S.R.L. Ca urmare a hotărârii pronunțate astăzi, Societatea preconizează astfel că vor fi emise soluții favorabile filialei acesteia și în dosarele 32311/3/2019, respectiv 31627/3/2018 (mai multe detalii cu privire la aceste dosare sunt incluse în raportul curent nr. 33 din 18.11.2021), judecarea cărora a fost suspendată până la soluționarea dosarului 4858/3/2019.

One United precizează: “Societatea salută astfel decizia favorabilă emisă de Curtea de Apel București, prin care se confirmă valabilitatea actelor și demersurilor care au stat la baza dezvoltării proiectului One Floreasca City. One Floreasca City este unul dintre cele mai importante proiecte de regenerare urbană dezvoltate în ultimul deceniu în București, redând circuitului public zona abandonată a fostei fabrici de mașini Ford. Este o mărturie a devotamentului One United Properties pentru sustenabilitate și regenerare a reperelor orașelor, protejând patrimoniul cultural al României.

One Floreasca City este  o dezvoltare ce se înscrie în linia politicii de sustenabilitate și regenerare urbană inițiată de One United Properties. Ridicată pe locul fostei platforme Automatică, este prima dezvoltare sustenabilă cu funcțiune mixtă din România premiată internațional la Londra la Internațional Property Awards 2019-2020, care îmbină într-un ansamblu arhitectural contemporan o componentă rezidențială – One Mircea Eliade, una de birou – One Tower, și una comercială”.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (financialintelligence.ro).

Accesați aici articolul integral !

spot_img

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!