FacebookTwitterLinkedIn

Dezvoltatorul imobiliar de proiecte sustenabile One United Properties a obținut autorizația de construire pentru Faza 2 a ansamblului One Mamaia Nord, dezvoltat pe litoralul românesc. Această fază va avea o suprafață totală construită de aproximativ 17.000 mp, și este estimată spre livrare în primul trimestru al anului 2025. One Mamaia Nord Faza 1 a fost finalizată în 2021 și s-a vândut în totalitate. 

La sfârșitul anului 2020, One United Properties anunța achiziția a cinci loturi de teren în imediata apropiere a Fazei 1, terenuri destinate extinderii dezvoltării proiectului One Mamaia Nord.    

„Cererea pentru acest segment este una dinamică și pe plan local și ne este confirmată de popularitatea de care s-au bucurat unitățile din faza 1 a dezvoltării One Mamaia Nord, vândute deja în totalitate”, spune Beatrice Dumitrașcu, CEO Residential Division One United Properties.

One Mamaia Nord Faza 2 va fi formată dintr-o clădire cu două scări însumând 10.000 mp de suprafață vandabilă de apartamente cu design contemporan și peste 3.000 mp destinați grădinilor și teraselor private. De asemenea, dezvoltarea va beneficia de 142 de locuri de parcare subterane dispuse pe 2 niveluri. 

Situat în cea mai căutată zonă a stațiunii Mamaia, ansamblul rezidențial One Mamaia Nord este înconjurat de plaje și restaurante și beneficiază de acces direct la plajă privată (plaja H2O). Totodată, este prima dezvoltare rezidențială din Mamaia care dispune de parcare complet subterană.