12.6 C
București
joi, martie 23, 2023

Imobiliare – One United Properties obține autorizația de construire pentru One Mamaia Nord Faza 2 – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

One United Properties (BVB: ONE) anunţă că a obținut autorizația de construire pentru Faza 2 a ansamblului One Mamaia Nord, cea mai exclusivistă dezvoltare de pe litoralul românesc.

Odată cu obținerea autorizației de construire, dezvoltatorul va începe lucrările pentru cea de-a doua Fază a ansamblului, cu o suprafață totală construită de aproximativ 17.000 mp, estimată a fi livrată în primul trimestru al anului 2025.

La sfârșitul anului 2020, One United Properties anunța achiziția a cinci loturi de teren în imediata apropiere a Fazei 1, terenuri destinate extinderii dezvoltării One Mamaia Nord.

One United Properties (BVB: ONE) anunţă că  a obținut autorizația de construire pentru Faza 2 a ansamblului One Mamaia Nord, cea mai exclusivistă dezvoltare de pe litoralul românesc.

Odată cu obținerea autorizației de construire, dezvoltatorul va începe lucrările pentru cea de-a doua Fază a ansamblului, cu o suprafață totală construită de aproximativ 17.000 mp, estimată a fi livrată în primul trimestru al anului 2025. One Mamaia Nord Faza 1 a fost finalizată în 2021. La sfârșitul anului 2020, One United Properties anunța achiziția a cinci loturi de teren în imediata apropiere a Fazei 1, terenuri destinate extinderii dezvoltării One Mamaia Nord.

„Înconjurată de o varietate mare de plaje și restaurante, dezvoltarea One Mamaia Nord este situată în cea mai dorită zonă pentru vacanțe și distracție de pe litoralul românesc. Acest concept boutique reprezintă siguranța calității în materie de locuire la malul mării, fie că vorbim de locuințe de vacanță, fie de unele permanente. Cererea pentru acest segment este una dinamică și pe plan local și ne este confirmată de popularitatea de care s-au bucurat unitățile din faza 1 a dezvoltării One Mamaia Nord, vândute deja în totalitate”, spune Beatrice Dumitrașcu, CEO Residential Division One United Properties.

One Mamaia Nord Faza 2 va fi formată dintr-o clădire cu două scări însumând 10.000 mp de suprafață vandabilă de apartamente cu design contemporan și peste 3.000 mp destinați grădinilor și teraselor private. De asemenea, dezvoltarea va beneficia de 142 de locuri de parcare subterane dispuse pe 2 niveluri. Asemenea Fazei 1 a dezvoltării, One Mamaia Nord Faza 2 va beneficia de apartamente cu vedere frontală sau laterală la mare, precum și de o compartimentare inteligentă a spațiului, finisaje de înaltă calitate și de toate avantajele clădirilor verzi. Fațadele ventilate sunt special proiectate pentru a atenua zgomotul și radiațiile.

Situat în cea mai căutată zonă a stațiunii Mamaia, ansamblul rezidențial One Mamaia Nord este înconjurat de plaje și restaurante și beneficiază de acces direct la plajă privată (plaja H2O). Totodată, este prima dezvoltare rezidențială din Mamaia care dispune de parcare complet subterană.

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (financialintelligence.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!