19 C
București
sâmbătă, mai 21, 2022

Imobiliare – Până în 2026, Investing in Property deține licența exclusivă International Property Awards (IPA) pe plan local. „Vom gestiona întregul proces de selecție, înregistrare și reprezentare pentru prestigioasa competiție” – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

Acordul se va desfășura pe durata următorilor patru ani, respectiv până în 2026, timp în care echipa din spatele Investing in Property se va ocupa în exclusivitate de relația cu jucătorii locali interesați de participarea la eveniment...

Licența International Property Awards, exclusivă și acordată pentru următorii 4 ani, înseamnă că înscrierea proiectelor se va face doar prin platforma pusă la dispoziție de către Investing in Property, lansată foarte recent, prin care acordăm și consultanță în crearea portofoliilor care merg în finala națională.

Juriul este format din circa 100 de profesioniști, divizați pe secțiuni, în funcție de aria specifică de expertiză a fiecăruia – exact aceiași experți care jurizează și proiectele din celelalte țări europene, inclusiv din Marea Britanie.

De la începutul lunii aprilie, Investing in Property deține prima licență pentru operarea brandului International Property Awards (IPA) în România. Acordul se va desfășura pe durata următorilor patru ani, respectiv până în 2026, timp în care echipa din spatele Investing in Property se va ocupa în exclusivitate de relația cu jucătorii locali interesați de participarea la eveniment.

„Vom gestiona întregul proces de selecție, înregistrare și reprezentare pentru prestigioasa competiție internațională, așezând liderii Real-Estate din România în rândul elitelor continentale și mondiale. Licența International Property Awards, exclusivă și acordată pentru următorii 4 ani, înseamnă că înscrierea proiectelor se va face doar prin platforma pusă la dispoziție de către Investing in Property, lansată foarte recent, prin care acordăm și consultanță în crearea portofoliilor care merg în finala națională. Domeniile din Real-Estate ce intră în selecție vor fi anunțate de asemenea în perioada imediat următoare, avem deplina libertate să propunem zone de business din Real-Estate cu potențial de a propulsa lideri și proiecte în selecția euopeană și mondială”, a spus Andrei Cristea, Managing Director Investing in Property.

Jurizarea va avea loc la Londra

Launch & Award Gala de la București, eveniment marca IPA, țintește să aducă laolaltă Liga Campionilor, Elitele din Real-Estate, liderii și proiectele care schimbă fața business-ului, dictează trendurile și stabilesc standardele. Juriul este format din circa 100 de profesioniști, divizați pe secțiuni, în funcție de aria specifică de expertiză a fiecăruia – exact aceiași experți care jurizează și proiectele din celelalte țări europene, inclusiv din Marea Britanie.

„Am intrat pe piața de Real-Estate ca să schimbăm jocul. Am scos comunicarea în imobiliarele românești din zona neseriozității, a revistelor care apar ocazional, a premiilor care nu corespund realității, a trofeelor ieftine și a «evenimentelor» online, a clienților momiți în orgoliul că fac parte dintr-un club. Am ales să investim, să construim încredere, să avem curajul de a schimba, exact așa cum vă gândiți afacerea și voi, Partenerii noștri.

Platforma de comunicare pe care o punem la dispoziția Partenerilor înseamnă cele mai importante și notorii site-uri de business din România, singura revistă premium de Real Estate, unica Gală ce adună Liderii, jucătorii-cheie din domeiu, și singura emisiune de Real-Estate din România, Legile Afacerilor – Live, în super-primetime, audiență națională, Full-HD. Ne-am asumat leadership-ul în materie de publishing în Real-Estate și suntem, după doar 3 ani, cei care dau tonul în domeniu. Întoarcem pieței încrederea, investitia și curajul de a ne fi alături, de a crede în noi de la început. 94% dintre Partenerii care au semnat cu noi și-au reînnoit agreementurile. Suntem mândri și vă mulțumim”, a spus Andrei Cristea, Managing Director Investing in Property

Gala Investing in Property de la București, care anul trecut a adunat 177 de lideri, la Snagov Club, va fi, și anul acesta, reperul pieței, urmând a prelua însemnele International Property Awards. Finaliștii de la București vor merge la Gala Dinner de la Londra, iar unii dintre ei se vor întoarce în Romania cu Five Stars Awards, cele mai importante, notorii și râvnite trofee din Real-Estate-ul mondial. Investing in Property va fi alături de concurenții de pe plan local de la început, de la decizia de înscriere, la crearea portofoliului, până la aplauzele și recunoașterea europeană și mondială.

Un material Investing in Property

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

spot_img

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!