28.2 C
București
miercuri, iulie 6, 2022

Imobiliare – Ploi abundente și vânt puternic în 10 localități, inclusiv în București – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

5 views Amelia Turp Actualitate I write about real estate, constructions, transportation, health, and sometimes about the business of textiles and fashion.

Got any news tips? Drop me an email at amelia.turp@forbes.ro. Angajații Ministerului Afacerilor Interne au intervenit, în ultimele 24 de ore, în sprijinul populației și administrației publice locale, în 10 localități din 6 județe (Argeș, Dâmbovița, Dolj, Gorj, Ilfov, Prahova) și municipiul București pentru înlăturarea efectelor negative generate de ploile abundente și vântul puternic.

mai 29, 2022, 10:37AM GMT+0200
|
5 views

Amelia Turp
Actualitate
I write about real estate, constructions, transportation, health, and sometimes about the business of textiles and fashion. Got any news tips? Drop me an email at amelia.turp@forbes.ro.

Angajații Ministerului Afacerilor Interne au intervenit, în ultimele 24 de ore, în sprijinul populației și administrației publice locale, în 10 localități din 6 județe (Argeș, Dâmbovița, Dolj, Gorj, Ilfov, Prahova) și municipiul București pentru înlăturarea efectelor negative generate de ploile abundente și vântul puternic.

Pompierii au intervenit, în principal, pentru evacuarea apei din curți, subsoluri, anexe și străzi. Totodată, din cauza vântului puternic, a fost nevoie de intervenția echipajelor de pompieri pentru degajarea copacilor căzuți pe carosabil, a stâlpilor de iluminat prăbușiți, care au avariat mai multe autoturisme.

„Având în vedere că și astăzi se află în vigoare avertizări hidrometeorologice de cod galben și cod portocaliu de instabilitate atmosferică temporar accentuată, ploi abundente, grindină și frecvente descărcări electrice, în mai multe județe ale țării, angajații MAI rămân mobilizați pentru a interveni, în cel mai scurt timp, în zonele unde se pot produce evenimente deosebite”, informează ministerul. 

În acest moment, nu sunt în desfășurare intervenții pentru înlăturarea efectelor inundațiilor.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.forbes.ro).

Accesați aici articolul integral !

spot_img

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!