FacebookTwitterLinkedIn

După două proiecte livrate în zone centrale ale Capitalei, Boemia Apartments și Core Timpuri Noi, Prima Development Group a demarat un nou proiect rezidențial în zona de nord a Bucureștiului, Prima Vista. 

Acesta este amplasat lângă cel mai important centru de business al orașului, pe Șos. Fabrica de Glucoză, și dispune de un teren de 12.000 mp. Complexul va avea 482 de apartamente și este cel mai ambițios proiect al dezvoltatorului orădean pe piața bucureșteană.

Ansamblul Prima Vista va fi format din patru clădiri cu câte 10 etaje conectate între ele prin clădiri cu regim de înălțime mai mic, de două etaje, și va oferi rezidenților studiouri, apartamente cu 2, 3, 4 camere, dar și penthouse-uri. Dotate cu sisteme Smart Home, încălzire prin pardoseală și tehnologii inteligente, apartamentele complexului permit o economie de energie de până la 25%. 

În complex vor exista și spații comerciale cu acces la serviciile necesare zi de zi, precum magazine, cafenea sau farmacii, sau spații destinate rezidenților care vor să-și mute afacerea mai aproape de casă. Complexul va avea două grădini private amenajate de proiectanți peisagiști, iar la finalizare va avea peste 60 de stații de încărcare de tip fast-charge pentru mașinile electrice

Prima Development Group este cel mai mare dezvoltator imobiliar din Oradea și unul dintre cei mai activi din România, după numărul de unități rezidențiale livrate anual, cu 10 proiecte în derulare în prezent. 

Compania și-a început activitatea în 2005, în Oradea, acolo unde a livrat până acum peste 3.000 de apartamente în imobile cu o valoare totală cumulată de peste 180 de milioane de euro. Din 2017 compania este prezentă și pe piața din București.