28 C
București
joi, septembrie 28, 2023

Imobiliare – Prime Kapital – plan de investiții de peste 330 de milioane de euro într-un proiect imobiliar din Cluj-Napoca – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

În prezent, în România, Prime Kapital și MAS PLC au în dezvoltare investiții de aproximativ 2 miliarde de euro ce includ peste 14.000 de locuințe, peste 280.000 metri pătrați de suprafețe închiriabile de retail și peste 150.000 metri pătrați de suprafețe închiriabile de birouri.

Proiectul rezidențial Elba Residence este planificat să fie dezvoltat pe un teren de 5,6 hectare, pe care anterior a funcționat întreprinderea ELBA (Electrobanat), cu o istorie de peste 100 de ani.

Cei doi parteneri sud-africani au mai cumpărat anul trecut terenurile mai multor foste fabrici din Timișoara, Cluj și Brașov și au un buget de aproape un miliard de euro pentru construcția a peste 11.000 apartamente în mai multe orașe din țară...

Prime Kapital, dezvoltator imobiliar înființat la București de Martin Slabbert și Victor Semionov, fondatori și foști manageri ai fondului de investiții sud-african NEPI Rockcastle, cel mai mare proprietar de mall-uri din România, pregătește un nou proiect imobiliar, amplasat în Cluj-Napoca.

Investiția vizează transformarea unei platforme industriale de 17,1 hectare într-o dezvoltare multifuncțională.

Proiectul constă în dezvoltarea unui centru comercial de aproximativ 75.000 metri pătrați închiriabili, a unui complex rezidențial cu aproximativ 1.400 de apartamente și a unei componente de birouri cu peste 49.000 metri pătrați închiriabili, cu un cost total de dezvoltare de peste 330 de milioane de euro. 

În prezent, în România, Prime Kapital și MAS PLC au în dezvoltare investiții de aproximativ 2 miliarde de euro ce includ peste 14.000 de locuințe, peste 280.000 metri pătrați de suprafețe închiriabile de retail și peste 150.000 metri pătrați de suprafețe închiriabile de birouri. Majoritatea proiectelor vizează reconversii funcționale ale unor platforme industriale și contribuții majore la dezvoltarea infrastructurii urbane în zonele în care sunt amplasate.

Recent, Prime Kapital a lansat proiectul rezidențial Elba Residence, unde este planificat să fie dezvoltat pe un teren de 5,6 hectare, pe care anterior a funcționat întreprinderea ELBA (Electrobanat) în Timișoara, pe malul râului Bega. 

Proiectul rezidențial Elba Residence este planificat să fie dezvoltat pe un teren de 5,6 hectare, pe care anterior a funcționat întreprinderea ELBA (Electrobanat), cu o istorie de peste 100 de ani.

Prime Kapital a cumpărat recent terenul fabricii de spumă poliuretanică Spumotim din Timișoara, cu o istorie de peste 50 de ani, tranzacție care confirmă informațiile anunțate în primăvară de Profit.ro.

Prime Kapital, companie înființată de Martin Slabbert și Victor Semionov – fondatori și foști manageri ai celui mai mare investitor imobiliar din România, fondul NEPI Rockcastle – are rolul de a asigura extinderea companiei sud-africane MAS Real Estate, al cărei principal acționar este.

Cei doi parteneri sud-africani au mai cumpărat anul trecut terenurile mai multor foste fabrici din Timișoara, Cluj și Brașov și au un buget de aproape un miliard de euro pentru construcția a peste 11.000 apartamente în mai multe orașe din țară. Prime Kapital a mai cumpărat de la producătorul de corpuri de iluminat ELBA un teren de 56.000 de metri pătrați de lângă Gara de Nord din Timișoara cu 12,5 milioane euro.

Investitorul imobiliar a semnat, recent, o finanțare de 125 de milioane de euro pentru dezvoltarea unui portofoliu de 6 centre comerciale din România.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!