4.1 C
București
miercuri, noiembrie 30, 2022

Imobiliare – primul hotel de cinci stele din Cluj Napoca – Sinteza

1 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: In prelucrare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

iulie 11, 2022, 9:32AM GMT+0200 | 406 views Amelia Turp Actualitate I write about real estate, constructions, transportation, health, and sometimes about the business of textiles and fashion. Got any news tips? Drop me an email at amelia.turp@forbes.ro. Hotelul Radisson Blu din Cluj Napoca, și-a deschis porțile în acest weekend, aducând o nouă ofertă de


|
406 views

Amelia Turp
Actualitate
I write about real estate, constructions, transportation, health, and sometimes about the business of textiles and fashion. Got any news tips? Drop me an email at amelia.turp@forbes.ro.

Hotelul Radisson Blu din Cluj Napoca, și-a deschis porțile în acest weekend, aducând o nouă ofertă de cinci stele din oraș, pe lângă o suită care include Grand Hotel Italia, Hotel Platinia, Doubletree By Hilton și altele. Deschiderea urmează unui proiect extins de renovare și conversie, de doi ani, a hotelului ridicat în anii 1980.

Situat în partea central-vestică a orașului, Hotelul Radisson Blu Cluj oferă camere spațioase, un concept nou de luat masa și spații de întâlnire cu o notă contemporană. Arhitectura și designul interior al hotelului sunt inspirate de natura înconjurătoare și de clădirile contemporane din cartier.

Hotelul de lux are 149 de camere cu ferestre mari. Suita prezidențială ocupă o suprafață de 79 mp și are o cameră de zi separată, spațiu de luat masa și o baie cu duș cu aromoterapie.

Cluj-Napoca, al doilea oraș ca mărime al României, a crescut în popularitate, ca destinație de agrement și de afaceri. Orașul atrage vizitatori pe tot parcursul anului datorită atmosferei sale artistice, cafenelelor elegante, spațiilor verzi și festivalurilor precum Untold, cel mai mare festival de muzică electronică din România, cu DJ renumiți, desfășurat la Cluj Arena, chiar vizavi de hotel. Tot în Cluj se desfășoară și festivalul de muzică Electric Castle, precum și renumitul festiva de film TIFF, a cărei ediție 2022 tocmai s-a încheiat. 

Hikari, restaurantul japonez al hotelului este inspirat de „Țara Soarelui Răsare” și servește sushi, fructe de mare, precum și băuturi spirtoase japoneze, într-un cadru inspirat de natură, cu vedere la Parcul Central de lângă, și cu ferestre până în tavan.

Pentru întâlniri și evenimente, hotelul include cinci săli de conferințe de până la 60 de persoane, plus o sală de bal privată poate găzdui evenimente cu până la 300 de participanți. 

Hotelul Radisson Blu, Cluj a încheiat un parteneriat cu BTarena adiacentă, cunoscută și sub numele de Sala Polivalentă, pentru a oferi spațiu extern pentru întâlniri și evenimente pentru până la 10.000 de persoane. De asemenea, este disponibilă o sală de fitness cu echipamente de antrenament cu greutăți și cardio.

 „Suntem încântați să deschidem primul hotel Radisson Blu din Transilvania în vibrantul Cluj și suntem încântați să primim primii noștri oaspeți în această vară”, a declarat George Miu, directorul general al hotelului.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.forbes.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!