-3.3 C
București
joi, februarie 9, 2023

Imobiliare – Producătorul ușilor și ferestrelor QFort investește peste 20 milioane de euro într-o nouă fabrică – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Casa Noastră, producătorul ușilor și ferestrelor QFort și unul dintre cei mai mari producători de soluții de tâmplărie termoizolantă din Europa Centrală și de Est, investește peste 20 milioane euro într-o nouă fabrică lângă Craiova...

Noua unitate de producție face parte dintr-un plan de investiții mai amplu, ce vizează extinderea activității pe segmentul profilelor din aluminiu, valoarea totală a investiției depășind 20 milioane de euro.

Acordul de finanțare pentru ajutorul de stat a fost obținut de Casa Noastră - QFort la începutul anului 2020, iar în ultimii doi ani s-au realizat investițiile în dezvoltarea halei și achiziția echipamentelor, fabrica urmând să își înceapă activitatea completă în cursul anului viitor...

Casa Noastră, producătorul ușilor și ferestrelor QFort și unul dintre cei mai mari producători de soluții de tâmplărie termoizolantă din Europa Centrală și de Est, investește peste 20 milioane euro într-o nouă fabrică lângă Craiova, în județul Dolj.

Noua unitate de producție face parte dintr-un plan de investiții mai amplu, ce vizează extinderea activității pe segmentul profilelor din aluminiu, valoarea totală a investiției depășind 20 milioane de euro.

Pentru acest proiect, Casa Noastră a apelat la un ajutor de stat destinat investițiilor, în valoare de peste 9 milioane euro.

Acordul de finanțare pentru ajutorul de stat a fost obținut de Casa Noastră – QFort la începutul anului 2020, iar în ultimii doi ani s-au realizat investițiile în dezvoltarea halei și achiziția echipamentelor, fabrica urmând să își înceapă activitatea completă în cursul anului viitor, după ce în acest an producția s-a realizat doar parțial.

Situată în localitatea Pielești din județul Dolj, la 6 km de Municipiul Craiova, noua unitate de producție, specializată în fabricarea de tâmplărie din aluminiu, va genera peste 200 de noi locuri de muncă.

„Suntem bucuroși că am reușit să realizăm această investiție și să ne atingem obiectivul de a livra pe piață o gamă de produse complementară, prin producția de profile din aluminiu la nivel local, pentru care am observat o cerere tot mai mare în ultimii ani. Investiția, realizată și cu aportul unui ajutor de stat de circa 45% din valoarea totală a proiectului, ne va ajuta să ne poziționăm mult mai bine oferta de produse atât pe plan local, cât și la export, acolo unde suntem prezenți cu o parte importantă din producția noastră, pe piețe precum Italia, Franța, Austria, Germania, Elveția, Olanda, Belgia sau Spania”, a declarat Ștefan Cherciu, proprietarul Casa Noastră – QFort.

Înființată în 1995, compania Casa Noastră este unul dintre cei mai importanți producători de tâmplărie PVC din Europa Centrală și de Est (ferestre, uși, uși-ferestre culisante sau uși de intrare, rulouri și accesorii). 

În anul 2001, Casa Noastră se lansează pe piața tâmplăriei PVC ca distribuitor al producătorului timișorean Mondo Style. În anul 2004, Casa Noastră începe producția de tamplărie termoizolantă din PVC și deschide prima linie de fabricație, pentru ca în 2005 să fie pusă în funcțiune o nouă linie modernă de producție.În 2009, compania lansează brandul QFort și pe piețele europene, cu parteneriate pe piețele din Austria și Italia.

Casa Noastră  – QFort a încheiat anul 2021 cu afaceri de 100 milioane euro și peste 1.400 angajați.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!