35.2 C
București
luni, august 8, 2022

Imobiliare – Roca Industry achiziționează 70% din acțiunile Eco Euro Doors – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -masuri, metode, obiective, strategii, idei, plan, cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Roca Industry, jucător din sectorul materialelor de construcții, a finalizat achiziția pachetului de 70% din acțiunile Eco Euro Doors (EED).

Cu afaceri de peste 13 milioane euro în 2021, EED este specializat pe producția de uși destinate construcțiilor rezidențiale, o piață rezilientă în ciuda contextului regional.

“Preluăm o companie solidă, cu oportunitate de creștere, cu un produs care, deși este unul industrial, vine cu o valoare emoțională dată de design-ul pe care îl aduce în casele consumatorilor”, declară Liviu Stoleru, CEO ROCA Industry.

mai 19, 2022, 10:45AM GMT+0200
|
7 views

Amelia Turp
Actualitate
I write about real estate, constructions, transportation, health, and sometimes about the business of textiles and fashion. Got any news tips? Drop me an email at amelia.turp@forbes.ro.

Roca Industry, jucător din sectorul materialelor de construcții, a finalizat achiziția pachetului de 70% din acțiunile Eco Euro Doors (EED). Cu afaceri de peste 13 milioane euro în 2021, EED este specializat pe producția de uși destinate construcțiilor rezidențiale, o piață rezilientă în ciuda contextului regional.

“Preluăm o companie solidă, cu oportunitate de creștere, cu un produs care, deși este unul industrial, vine cu o valoare emoțională dată de design-ul pe care îl aduce în casele consumatorilor”, declară Liviu Stoleru, CEO ROCA Industry.

Achiziția producătorului român de uși, cu o experiență de 27 de ani pe piață și peste 320.000 unități vândute în 2021, este a doua tranzacție perfectată în prima parte a anului de ROCA Industry. În martie 2022, holdingul a preluat producătorul de sârmă Dial din Hârșova.

La jumătate de an de la înființare, ROCA Industry grupează în holding companiile: BICO Industries (70%), Sarcom (100%), Terra (100%), Eco Euro Doors (70%) și se află în procesul de finalizare a tranzacției pentru preluarea integrală a Dial.

ROCA Industry a fost listată pe piața AeRO a Bursei de Valori București în luna ianuarie a acestui an și este tranzacționată sub simbolul bursier ROC1. 

Cea mai recentă estimare a sectorului local al producătorilor de uși, era cifrată la o valoare totală de 140 milioane euro la nivelul anului 2020, cu o rată de creștere anuală (CAGR) care ar urma să ajungă la 6% între 2022-2025, potrivit Interbiz Research Consulting.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.forbes.ro).

Accesați aici articolul integral !

spot_img

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -idei, plan, strategii, dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!