4.3 C
București
marți, noiembrie 29, 2022

Imobiliare – Roger Federer a decis să se retragă din tenis – Sinteza

1 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: In prelucrare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

septembrie 16, 2022, 8:24AM GMT+0200 | 1 views Campionul elvețian Roger Federer (41 de ani) a anunțat joi că se va retrage din tenis după Laver Cup, turneu care se va disputa la Londra, în perioada 23-25 septembrie. Roger Federer, câștigător a 20 de titluri de Grand Slam, a publicat o scrisoare emoționantă prin care


|
1 views

Campionul elvețian Roger Federer (41 de ani) a anunțat joi că se va retrage din tenis după Laver Cup, turneu care se va disputa la Londra, în perioada 23-25 septembrie.

Roger Federer, câștigător a 20 de titluri de Grand Slam, a publicat o scrisoare emoționantă prin care își anunță retragerea din tenis.

Roger Federer: „Pentru familia mea din tenis și nu numai, dintre toate darurile pe care tenisul mi le-a oferit de-a lungul anilor, cel mai mare, fără îndoială, au fost oamenii pe care i-am întâlnit de-a lungul timpului: prietenii mei, adversarii mei și, mai presus de toate, fanii care dau viață acestui sport.

Astăzi, vreau să împărtășesc câteva vești cu voi toți. După cum mulți dintre voi știți, în ultimii trei ani am avut parte de provocări sub formă de accidentări și operații. Am muncit din greu pentru a reveni la o formă competitivă. Dar cunosc, de asemenea, capacitățile și limitele corpului meu, iar mesajul său pentru mine în ultima vreme a fost clar. Am 41 de ani.

Am jucat mai mult de 1.500 de meciuri în 24 de ani. Tenisul m-a tratat cu mai multă generozitate decât aș fi visat vreodată, iar acum trebuie să recunosc când este timpul să pun capăt carierei mele competiționale”.

Palmaresul campionului Roger Federer:

  • 6 titluri la Australian Open 
  • 8 titluri la Wimbledon
  • 1 titlu la Roland Garros
  • 5 titluri la US Open
  • 103 titluri cucerite în carieră
  • 1.251 victorii și 275 înfrângeri în carieră

Roger Federer a câștigat din tenis premii în valoare de 130,6 milioane de dolari.

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.forbes.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!