3.9 C
București
marți, noiembrie 30, 2021

Imobiliare – Scallier deschide pe 11 noiembrie al doilea parc de retail de pe plan local la Focșani – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... „Parcurile de retail dezvoltate de Scallier în orașele mici și mijlocii din România umplu un gol pe piață: orașele mai mici nu au adesea spații moderne de retail... De aceea, vrem să ne poziționăm acolo unde sunt magazine alimentare de format mare”, spune Wojciech Jurga, Managing Partner la Scallier și responsabil pentru dezvoltarea companiei pe piața din România... Pentru anul viitor, compania vrea să mai deschidă trei noi parcuri de retail sub brandul FunShop și caută activ noi terenuri pentru proiecte... Scallier deschide al doilea parc de retail de la noi, un proiect cu o suprafață de 5.000 de mp, închiriată în totalitate..

Scallier deschide al doilea parc de retail de la noi, un proiect cu o suprafață de 5.000 de mp, închiriată în totalitate. Printre chiriași se numără Sinsay, Pepco, KiK, Kids Outlet, Animax, Xpress și Hervis, dar și restaurantele Dabo Doner și Bun de Tot.

„Parcurile de retail dezvoltate de Scallier în orașele mici și mijlocii din România umplu un gol pe piață: orașele mai mici nu au adesea spații moderne de retail. De aceea, vrem să ne poziționăm acolo unde sunt magazine alimentare de format mare”, spune Wojciech Jurga, Managing Partner la Scallier și responsabil pentru dezvoltarea companiei pe piața din România.

Pentru anul viitor, compania vrea să mai deschidă trei noi parcuri de retail sub brandul FunShop și caută activ noi terenuri pentru proiecte. Investiția într-un parc de retail este cuprinsă între cinci și zece milioane de euro. 

Scallier administrează proprietăți comerciale din 2011. Valoarea proprietăților administrare se ridică la circa 120 de milioane de euro.

CITEȘTE ȘI Polonezii de la Scallier au cumpărat proiectul de centru comercial din Timișoara de la Oasis

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.economica.net).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!