FacebookTwitterLinkedIn

Mindspace, operatorul global de spații de lucru flexibile, anunță noi membrii ai locațiilor din București, Mindspace Business District și Mindspace Victoriei, spații flexibile de lucru de tip boutique: angajați ai Shutterstock, Dow Jones, Standard and Poor’s, Mambu, GSD Solutions și Fressnapf.

Noii membri vor avea acces la facilități cum ar fi săli de ședințe, cabine telefonice pentru discuții one-to-one, prânzuri sau cine de networking săptămânale, evenimente speciale pentru comunitate, activități de wellness, precum yoga sau pilates, și multe altele. 

Membrii Mindspace au acces în toate locațiile Mindspace din lume, fără niciun cost adițional, ceea ce le permite să lucreze de oriunde. Numai în acest an, Mindspace a anunțat nouă noi locații în SUA și EMEA.

„După provocările aduse de ultimii doi ani, suntem entuziasmați să vedem că nivelul de încredere în spațiile flexibile este în creștere,” spune Gil Boral, Director Regional pentru Nordul și Estul Europei. „Numai pe parcursul acestui an, am anunțat nouă noi locații, dintre care două sunt în Israel, patru sunt în Germania, una este în Polonia și două sunt în SUA. În prezent, avem mai mult de 40 de locații în 20 de orașe” adaugă Gil.

Mindspace a deschis prima locație în România în Decembrie 2018, în clădirea de birouri Campus A din cadrul Globalworth Campus. În aprilie 2019 a urmat și al doilea spațiu, Mindspace Victoriei, localizat în Bucharest Tower Center. Membrii români ai Mindspace fac parte dintr-o comunitate globală de peste 15,000 de membri, dintre care fac parte companii precum Shell, Samsung, Microsoft, Barclays Bank și GoPro.