5.8 C
București
miercuri, decembrie 7, 2022

Imobiliare – Summer Plans 2022. Andreea Hamza, Senior Director Living Department JLL Romania – Sinteza

1 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: In prelucrare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

iulie 11, 2022, 6:54AM GMT+0200 | 17 views Amelia Turp Actualitate I write about real estate, constructions, transportation, health, and sometimes about the business of textiles and fashion. Got any news tips? Drop me an email at amelia.turp@forbes.ro. Dacă în alți ani tema principală a PROIECTULUI EDITORIAL SPECIAL AL FORBES ROMÂNIA viza obiceiurile și destinațiile


|
17 views

Amelia Turp
Actualitate
I write about real estate, constructions, transportation, health, and sometimes about the business of textiles and fashion. Got any news tips? Drop me an email at amelia.turp@forbes.ro.

Dacă în alți ani tema principală a PROIECTULUI EDITORIAL SPECIAL AL FORBES ROMÂNIA viza obiceiurile și destinațiile de vacanță, anul acesta i-am provocat pe cei mai importanți manageri și antreprenori să răspundă unui scurt chestionar într-un moment complicat din punct de vedere economic și social, deși pentru cei mai mulți dintre noi ar fi trebuit să fie o așteptată revenire la (noua) normalitate.

Va intra afacerea Dvs. în vacanță în această perioadă? Sau nu mai este vremea de „vacanțe” în contextul geopolitic, economic și social în care ne aflăm?

Vacanțele și momentele de relaxare sunt esențiale prin prisma beneficiilor lor, atât de natura fizică, cât și mentală asupra stării noastre de bine, însă ele nu au niciun impact asupra productivității generale a businessului. Reușim întotdeauna să ne coordonăm, astfel încât să nu pierdem din vedere impactul pozitiv al vacanțelor, fără să fie afectat ritmul de lucru și calitatea serviciilor noastre. Avem multe proiecte în desfășurare care vor beneficia de toată implicarea echipelor noastre chiar și pe perioada de vară.

Cele mai întâlnite teme în discuțiile pe care redactorii Forbes România le-au avut de-a lungul acestui an au vizat creșterea inflației, războiul din Ucraina, pandemia, problemele din lanțurile de aprovizionare, lipsa forței de muncă, creșterea explozivă a prețurilor la utilități. Care sunt preocupările Dvs. în următoarea perioadă?

Evoluția pieței rezidențiale este influențată în mare măsură de condițiile de creditare mai aspre, inflația, creșterea costurilor de construcție și conflictul din Ucraina.

Piata traversează o perioada de tranziție, cu provocări multiple. Apariția conflictului din Ucraina a influențat categoric activitatea pe segmentul de vânzare, care se afla pe un trend ascendent înainte de acest eveniment. Pe de altă parte, observăm performanțe majore pe zona de închirieri, care au potențialul de a evolua într-un ritm accelerat.

Nu privim situația curentă și viitoare cu îngrijorare, ci cu deschidere și creativitate. Suntem în căutare de noi oportunități, care au început să apară deja pe piața imobiliară. Întotdeauna am folosit momentele de tranziție de pe piața rezidențială pentru a dezvolta noi direcții de business și pentru a descoperi noi nișe cu potențial de dezvoltare.

Cum arată planurile Dvs. de business pentru finalul acestui an? Dar pentru 2023?

Ne vom axa în continuare pe consultanță strategică și acordăm o deosebită atenție oportunităților noi care se ivesc pe piața locală.

Printre cele pe care deja le remarcăm se numără dezvoltarea accelerată a segmentului built-to-rent – ansambluri rezidențiale destinate exclusiv închirierii. Vom asista în viitorul apropiat la tot mai multe astfel de dezvoltări ce vor fi administrate de operatori profesioniști și vor oferi servicii personalizate, astfel încât să răspundă nevoilor chiriașilor și să o acopere o gama largă de facilități.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.forbes.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!