5.8 C
București
miercuri, decembrie 7, 2022

Imobiliare – Tour-operatorul ucrainean Join UP! intră pe piața din România cu zboruri proprii – Sinteza

1 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: In prelucrare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

august 29, 2022, 11:19AM GMT+0200 | 13 views Laura-Georgiana Cioba Afaceri I’m a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering food industry, agriculture, tourism, FMCG, HoReCa and health industry. Have any news tip? Drop me an email at laura.cioba@forbes.ro. Tour-operatorul ucrainean Join UP!TM  este noua agenție tour-operare care intră pe piața din


|
13 views

Laura-Georgiana Cioba
Afaceri
I’m a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering food
industry, agriculture, tourism, FMCG, HoReCa and health industry. Have
any news tip? Drop me an email at laura.cioba@forbes.ro.

Tour-operatorul ucrainean Join UP!TM  este noua agenție tour-operare care intră pe piața din România, concetrându-se pentru început pe destinațiile toamnă-iarnă.

Noul tour-operator se numără printre companiile care fac parte din brandul Join UP!, iar pe piața internă, vânzările vor începe la mijlocul toamnei, cu primele operări programate pentru sezonul de vară 2023. Agenția va opera zboruri proprii cu plecări din București, Cluj-Napoca, Timișoara și Iași.

,,Intrarea pe piața din România este un pas important pentru continuarea expansiunii noastre globale. Suntem entuziasmați de oportunitățile oferite de piața turistică din România și ne dorim să prezentăm propunerile noastre comunității profesionale locale și tuturor locuitorilor țării”, spune Oleksandr Alba, co-fondatorul Join UP!TM și SkyUp Airlines, care specifică faptul că tour-operatorul este prezent pe piața din Ucraina, Moldova, Kazahstan, Estonia, Letonia și Lituania.

În prezent, Join UP!TM România este în curs de finalizare a negocierilor pentru peste 160 contracte exclusive cu hoteluri populare și rețele hoteliere, oferind peste 1600 hoteluri pentru rezervări.

,,Începem un nou capitol pe piața din România. Join UP! vine pe piață cu mai mult decât destinații și hoteluri noi. Iată că acum piața locală poate beneficia de sinergia dintre un touroperator și un transportator aerian, ceea ce va schimba cu siguranță în mai bine situația zborurilor charter, atât de discutată în comunitatea profesională”, punctează Marius Surdu, CEO al Join UP! TM România.

Entitățile aflate sub brandul Join UP! distribuie pachete turistice prin intermediul a 10.000 de agenții de turism pe toate piețele pe care operează, atingând o cifră de afaceri anuală de 400 milioane de dolari, în 2021.

În Ucraina și Moldova, tour-operatorii dețin cote de piață de 40%, respectiv 45%. În statele baltice, unde operațiunile abia au început anul acesta, afacerile au atins 19% în rândul operărilor către Turcia.

În 2023, tour-operatorul intenționează să intre și pe piețele din Polonia, Cehia, Ungaria și Slovacia.

Tour-operatorul Join UP! a fost înființat în anul 2010. Sediul central al companiei este situat în Kiev. De asemenea, compania are birouri internaționale și rețele de parteneri în Estonia, Kazahstan, Letonia, Lituania și Moldova.

Partenerul strategic al companiei-mamă Join UP! este SkyUp Airlines, ce deține o flotă de 12 aeronave Boeing-737 de rază medie. În 2021, SkyUp Airlines a transportat peste 2,5 milioane de pasageri, devenind a doua companie aeriană ucraineană în ceea ce privește numărul de zboruri efectuate în spațiul aerian al Ucrainei.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.forbes.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!