28 C
București
joi, septembrie 28, 2023

Imobiliare – Tripinvest – Polonezii extinde activitatea în România EXCLUSIV – Sinteza

4 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Costa Blanca se întinde de-a lungul a 200 kilometri de coastă, în provincia Alicante din Spania.

Extinderea pe piața locală este unul dintre obiectivele stabilite acum de companie, în urma atragerii a circa 84.000 de euro de la peste 30 de investitori, campania de crowdfunding fiind încheiată recent.

Dorim să profităm de acest moment bun, capitalul dobândit credem că ne va permite să facem primii pași pe acea piață.

Compania poloneză Vela, care deține, printre altele, și platforma de vânzări imobiliare Tripinvest, prin intermediul căreia asigură acces la achiziția și închirierea de proprietăți în zona Costa Blanca (Spania), activă și în România, se pregătește să-și extindă operațiunile pe piața locală, relevă date analizate de Profit.ro.

Tripinvest are două birouri în Costa Blanca și furnizează servicii către orașe precum Costa Orihuela, Torrevieja, Guadamar del Segura, Santa Pola, Arenales del Sol, Alicante, Benidorm, Altea, Moraira și Javea.

Costa Blanca se întinde de-a lungul a 200 kilometri de coastă, în provincia Alicante din Spania.

Extinderea pe piața locală este unul dintre obiectivele stabilite acum de companie, în urma atragerii a circa 84.000 de euro de la peste 30 de investitori, campania de crowdfunding fiind încheiată recent. De asemenea, pe lângă România, Vela Poland vrea să intre și pe piețele din Belgia și Olanda.

“De câteva luni analizăm piața din România și am observat că românii sunt investitori foarte activi în Spania. Dorim să profităm de acest moment bun, capitalul dobândit credem că ne va permite să facem primii pași pe acea piață.

În primul rând, ne propunem să construim structuri de vânzări prin intermediul site-ului și al unui grup de specialiști care să înțeleagă investitorii locali. De asemenea, dorim să optimizăm procesul de achiziție a clienților imobiliari folosind modelul pe care îl folosim în Polonia. Modelul adoptat, similar comerțului electronic, ne permite să estimăm costul finalizării tranzacțiilor imobiliare”, spune Michał Ćwierzyk, președintele Vela Poland.

Compania a derulat prima campanie de crowdfunding în 2021. 

“Ultimele luni au arătat că investitorii străini caută oportunități de a-și proteja capitalul. Analizăm în mod constant piața și vedem ce țări mai sunt atractive pentru noi în ceea ce privește extinderea afacerilor”, mai spune Michał Ćwierzyk.

Pentru 2022, compania estimează venituri de aproximativ 330.000 de euro și un profit net de circa 105.000 de euro.

Vela Poland vrea ca în următorii doi ani să se listeze pe piața NewConnect a Bursei de Valori din Varșovia (n.red. similară cu SMT – Sistemul Multilateral de Tranzacționare al BVB), înființată în 2007, cu scopul de a permite companiilor mai mici să aibă acces la finanțare prin intermediul bursei.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!