3.1 C
București
miercuri, decembrie 8, 2021

Imobiliare – Un imobil spectaculos lângă Piața Victoriei – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Dotarile spațiului sunt în perfectă armonie cu design-ul special: videowall cu sistem acustic hi-tech, echipamente pentru proiecții interactive, elemente acustice performante, pian de concert pentru muzică live, șemineu, sistem audio surround Bose și sistem de arhitectură sonoră... Sistemul de iluminat de la interior este un proiect unic de iluminare tip RGB, însoțit de lămpi Swarovski și Zumtobel pentru parter și subsol și lumină albă pe etaje.

Acest spațiu de birouri se remarcă prin detaliile rafinate care fac diferența între un ambient comun și unul spectaculos.
Clădirea este transformată într-un spațiu atipic dar totodată multifuncțional, cu dotări de înaltă tehnologie și decorat cu obiecte de design de top, semnate de mari creatori italieni.

Primul element care atrage atenția este chiar fațada clădirii care se distinge printr-un concept inovator, creând o simbioză perfectă între arhitectură, tehnologie și elemente simbolice.

Copacul metalic realizat din tuburi cu lumină colorată îmbrățișează construcția și creează scenografii cromatice adaptabile.


Totul este completat de o experiență acustică unică, datorată sistemului special de arhitectură sonoră care îmbracă întreaga fațadă în sunetul muzicii.

La interior, putem remarca din nou detalii care fac din  acest imobil un spațiu unic și creativ, dar totodată cald și primitor.

Sistemul de iluminat de la interior este un proiect unic de iluminare tip RGB, însoțit de lămpi Swarovski și Zumtobel pentru parter și subsol și lumină albă pe etaje, sistem audio Bose performant pentru subsol și parter.

Dinamismul spațiului este conferit de scenografia sistemului de iluminat, care poate fi personalizat, prin reglarea intensității și temperaturii culorilor folosite.

Clădirea este dispusă subsol+parter+3 etaje, având o suprafață utilă totala de 646mp.

Subsolul și parterul oferă spații largi de relaxare și showroom.
La parter,  imobilul are un bar profesional, complet utilat, iar la etajul superior este o terasă frumos amenajată.

Imobilul a fost proiectat pentru a fi ușor convertibil si adaptabil mai multor tipuri de activități. Acesta poate fi folosit cu usurință pentru birouri clasa A+ sau pentru activități comerciale, rezidențial de lux, showroom, desfășurare de evenimente private, petreceri.

Dotarile spațiului sunt în perfectă armonie cu design-ul special: videowall cu sistem acustic hi-tech, echipamente pentru proiecții interactive, elemente acustice performante, pian de concert pentru muzică live, șemineu, sistem audio surround Bose și sistem de arhitectură sonoră.

 


<!–


–>

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.forbes.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!