26 C
București
sâmbătă, mai 21, 2022

Imobiliare – Xella anunță vânzarea diviziei de prefabricate din beton Macon – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

Tranzacția face obiectul aprobării de către Consiliul Concurenței din România; Încheierea tranzacției ar putea avea loc în prima jumătate a anului 2022.

Sunt mulțumit că divizia de prefabricate și cei aproximativ 180 de angajați vor ajunge sub managementul unui furnizor de top pe piața construcțiilor din România și sunt încrezător în viitorul său succes.” În 2018, Xella România a achiziționat grupul Macon care includea...

Grupul Xella este unul dintre cei mai mari furnizori europeni de soluții eficiente și durabile de zidărie pentru întreaga casă și operează în 22 de țări din Europa.

  • Tranzacția face obiectul aprobării de către Consiliul Concurenței din România;

  • Încheierea tranzacției ar putea avea loc în prima jumătate a anului 2022.

 

Xella România, cel mai mare producător de BCA din România și unul dintre cei mai mari producători de materiale de construcții de pe piața locală, anunță vânzarea operațiunilor de prefabricate din beton către Romcim, un furnizor de top pe piața construcțiilor din România pentru ciment, agregate și betoane. Operațiunile care fac obiectul tranzacției deservesc piața de construcții civile și infrastructură de transport.

Christophe Clemente, Chief Executive Officer Xella Group a declarat:

„Vânzarea diviziei de prefabricate Macon va întări profilul Xella pe piața de BCA și de construcții în ansamblu, și ne va permite să ne concentrăm resursele pe dezvoltarea de soluții de zidărie durabile și eficiente. Aceasta este o continuare a strategiei noastre, axată în a oferi clienților noștri soluții sustenabile, eficiente și calitate accesibilă. Sunt mulțumit că divizia de prefabricate și cei aproximativ 180 de angajați vor ajunge sub managementul unui furnizor de top pe piața construcțiilor din România și sunt încrezător în viitorul său succes.”

În 2018, Xella România a achiziționat grupul Macon care includea, alături de divizia principală de BCA, și operațiuni în prefabricate din beton, var și teracotă. Achiziția grupului Macon a accelerat ascensiunea Xella în poziția de lider al pieței locale de materiale de construcții, devenind cel mai mare producător de BCA din România. Operațiunile de prefabricate sunt administrate astăzi sub numele „Simbeton”, cu două unități de producție la Deva și Oradea.

Grupul Xella este unul dintre cei mai mari furnizori europeni de soluții eficiente și durabile de zidărie pentru întreaga casă și operează în 22 de țări din Europa. Xella are în portofoliu branduri cunoscute precum Ytong, Silka, Hebel și Multipor, fiind în același timp un pionier în procesele de construcție digitale.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (financialintelligence.ro).

Accesați aici articolul integral !

spot_img

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!