4.1 C
București
miercuri, noiembrie 30, 2022

IT & E-commerce – ABN Systems International, companie care distribuie produse şi accesorii IT&C şi deţinătoare a brand-ului Tellur, a încheiat primele şase luni din 2022 cu un profit net de 1,9 mil. lei, în scădere cu 23% faţă de S1/2021, la afaceri de 49 mil. lei, minus 1,7% – Sinteza

1 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: In prelucrare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

ABN Systems International (simbol bursier ABN), companie antreprenorială care distribuie produse şi accesorii IT&C şi deţinătoare a brand-ului Tellur, a încheiat primele şase luni din 2022 cu un profit net de 1,9 mil. lei, în scădere cu 23% faţă de rezultatul din S1/2021, la afaceri de 48,9 mil. lei, minus 1,74%, potrivit calculelor realizate de

ABN Systems International (simbol bursier ABN), companie antreprenorială care distribuie produse şi accesorii IT&C şi deţinătoare a brand-ului Tellur, a încheiat primele şase luni din 2022 cu un profit net de 1,9 mil. lei, în scădere cu 23% faţă de rezultatul din S1/2021, la afaceri de 48,9 mil. lei, minus 1,74%, potrivit calculelor realizate de ZF pe baza datelor din raportul financiar semestrial publicat la Bursa de Valori Bucureşti.

„Pe plan mondial, situaţia economică diferă substanţial de cea de la finele anului trecut. Pe de o parte, inflaţia continuă să crească, în majoritatea statelor lumii, iar – în ceea ce priveşte direct businessul nostru – efectele ei se resimt cel mai puternic în privinţa scumpirii utilităţilor şi a transporturilor. Pe de altă parte, încă persistă disfuncţionalităţi în lanţurile de aprovizionare, iar războiul din Ucraina generează, în continuare, incertitudine şi îngrijorare în mediul de business”, notează compania în raport.

În primele şase luni, ABN a lansat peste 40 de produse noi, dintre care 10 în gama Smart Home şi 5 în gama Tellur Green. La începutul anului, compania a deschis o subsidiară în Houston, Texas, care serveşte drept bază pentru operaţiunile comerciale din America de Nord şi, pe viitor, America de Sud – unde ţinteşte în primul rând Brazilia.

Tot în S1/2022, compania a început vânzările în India, a semnat contracte de distribuţie în Bahrain, Croaţia şi Slovenia şi a contractat un agent care va promova brandul Tellur în Germania, Austria şi Elveţia.

ABN Systems International are 52 mil. lei capitalizare şi este deţinută în proporţie de 42,5% de Adişor-George Barbu, respectiv în proporţie de 42,5% de Bogdan Remus Nedelea. Acţiunile ABN înregistrează o scădere de 39,3% în ultimele şase luni, pe fondul unor tranzacţii de 810.600 de lei, conform datelor BVB. Compania a intrat la tranzacţionare pe piaţa AeRO a Bursei de Valori Bucureşti în februarie 2022.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!